Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

sminkevideo

Hei! I dag spilte jeg inn en liten sminkevideo som viser hvordan jeg enkelt og greit sminker meg til hverdags! Håper dere liker den. Husk å sett på den høyeste kvaliteten når dere ser på videoen. 
Sminkevideo- Festsminke alà Sandra!


Husk å sett på 1080p! Hva syns dere? vil dere at jeg skal lage videoer oftere, så kom gjerne med forslag til hva det kan være:) 
upcoming video

Hei, jeg er nå med Sandra, og vi har planer om å lage en videoblogg! Derfor lurer vi på om dere har noen forslag til hva det kan være. Jeg har jo vært kjempe dårlig til å oppdatere bloggen, så tenkte det var en god måte å komme igang igjen på! Så bare kjør på med forslag, så skal vi prøve å få til noe morsomt. 


 
Video-hjemmelagd potetgullFor et par uker siden lagde jeg og Andreas en liten video, siden vi kom over hvordan man lager potetgull hjemme! Det ble faktisk veldig godt, men tok selvfølelig litt tid bare for noen få flak, men det var gøy å prøve hehe :) 

Bloggingen har vært lite prioritert i det siste fordi alle prøvene på skolen blir trykt inn rett før ferien og fra tirsdag til onsdag var klassen på Los-tur, så har ikke fått muligheten, men skal prøve å ikke bli helt borte. 
Innkjøpsvideo

 

Sett på 1080p for bedre kvalitet! -Hva syns dere? 
Video, Svar på spørsmålSett på 1080p, hva syns dere? 
Videoblogg; joggebuksepartywhat do jah think? 

♣Ida-Amalie 
Godt nyttår & video


Det var bare en video jeg lagde med klipp jeg har filma dette året! Og den ble litt lang siden jeg orka ikke begynne med del 2! Håper dere liker den, og håper dere får et kjempe fint 2013. 
♣Ida-Amalie 
Video; Julegavene jeg fikker såå fornøyd med gavene jeg fikk! Bilder fra julen kommer litt senere, også en sånn oppsumering fra året som har gått! Hva syns dere om videon? 
♣Ida-Amalie  
4.desember, videoblogg

I dag skulle jeg egentlig legge ut spørsmålsrunden, men moviemaker bare klikker og jeg var ikke helt ferdig med den, så da får dere den videon jeg egentlig skulle legge ut senere i desember, så skal jeg prøve å få fiksa ferdig spørsmålsrunden til da. Håper dere liker denne! Hva syns dere? 

♣ Ida-Amalie 
Flettevideo

lagde en kjapp video når jeg var hos kusina mi i går, håper dere liker den:) 

 


Hva syns dere? 

Ida-Amalie ♣
innkjøpsvideo
Hårvideo

heisann, kjempe sein blogging i dag, men jeg gjorde lekser og dro på fotball trening med en gang jeg kom hjem, så jeg rakk ikke blogge da, men her kommer en hårvideo som jeg og Birgitte lagde på Fredag! 

 what you think? 
kommer en til video i morgen ellerno.


Ida-Amalie ♥ 
Ny videoblogg på vei.

Akkurat nå har jeg og Birgitte spilt inn video blogg, og nå mangler det bare å redigere den, og det skal jeg bruke resten av kvelden på samtidig mens jeg ser på Norske Talenter og kanskje tar meg litt is :) 

 
BLE FORRESTEN KJEMPE GLAD NÅR JEG KOM I MÅL MED EN SEKSER PÅ 3000 METEREN PÅ SKOLEN I DAG //her er meg i garderoben etter at jeg var ferdig. 

Hva har dere gjort i dag? 
Gleder dere dere til video? 

Ida-Amalie ♥
Videoblogg; Random heiMeg og Julie (www.fashionvintage.blogg.no


Syns om videon ?
Vil dere ha fler videblogger på bloggen?

Ida-Amalie ♥ 
Rom video.

Noen bilder og speil på henges opp på veggen også må jeg sette bilder inn i bilderammene som er tomme, men jeg tar meg aldri tid til det, så da hadde det vært ganske lenge til rom videon kom, så derfor viser jeg dere den bare sånn som den er nå, så får jeg heller lage en til når jeg har fått tv der inne også :) Hva syns dere? 

Ida-Amalie♥

Videoblogg; Danmark

Hva syns dere? 

♥Ida-Amalie 
Må gjøre videon!

Bedre sent enn aldri ikkesant? 

 Syns?

Ida-Amalie 

Design laget av Julie Viktoria
hits