Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

TING Å GJØRE PÅ EN SØNDAG

Om det er søndag, og man ikke har noe å gjøre er det egentlig veldig mye å gjøre. Her kommer jeg med noen tips til masse forskjellige ting du kan utnytte tiden du har på en søndag til å gjøre! 


 

Vask sminkekoster. Om man ikke har vasket sminkekostene sine på en stund er det kanskje på tide? De trenger å vaskes, og det er så lett som å vaske de litt med shampo og balsam. Man trenger ikke en dyr brush-cleaner for å vaske de:) 

Se på en serie. Hvis man har hatt en veldig stressende uke med mye å gjøre er det bare deilig å legge seg i senga med noe digg å spise og en god serie eller en film for den sags skyld. Rett og slett lad opp til en ny uke! 

Rydd i klesskapet. Det er helt sikkert veldig mye du har i skapet ditt, som du aldri bruker eller som er for lite. Kanskje det er veldig rotete der, og omtrent alle klærne du har er fulle av skrukker? Sånn er det litt hos meg, og jeg må virkelig snart ta en dag hvor jeg bare tar alt ut, og kun henger inn igjen det jeg skal bruke. Kommer også til å stryke alle de skrukkete klærne. 

Stell deg selv. Med andre ord ta en skikkelig deg-dag, hvor du f.eks kan fikse negler, barbere deg, ta hårkur, ansiktsmaske, nappe bryn, osv. Det er så deilig å ta kvelden å våkne opp til skolen helt fresh og fin. 

Slett bilder. Er du sånn som meg som har over 5000 bilder på telefonen og over 20 000 bilder på macen? Om du er det, er søndag en flott dag å sette seg ned å slette alt av bilder som du virkelig ikke skjønner hvorfor du har. Jeg setter av tid til å slette bilder hver gang jeg ikke har noe annet å gjøre. Det tar jo bare plass, og er mye hyggeligere om kameralrullen er et sted man kan bla tilbake i å se på minner og morsomme ting man har gjort i det sitste.

Lag noe godt. Dagen jeg er mest godterisjuk er søndager. Da kjeder jeg meg alltid og det eneste jeg klarer å tenke på da, er mat. I dag lagde mamma vaffler og hele familien koste seg med det, og det trenger ikke være vanskeligere enn det. Om man ikke er så glad i vaffler kan man jo uansett lage hva som helst, og man har jo hele dagen til rådighet om man vil. Planlegg antrekk for hele uken. Så slipper du å stå en halvtime foran skapet hver morgen å lure på hva du skal ha på deg. Det er så smart, og det du kan gjøre er å sette sammen 5 antrekk, så tar du det på deg og tar bildet av de. Da kan du gå inn på telefonen hver morgen å sjekke hva det var du skulle ha på deg den dagen. Da sparer du masse tid på morningen, som du kan bruke til å lage en god frokost eller sove litt lenger:) 

Ta en joggetur. Vet ikke hvor mange som er så fan av å jogge. Personlig er jeg ikke det, men det frister faktisk noen ganger. Om det er fint vær kan du ta med den en veninne eller hunden din på en koselig gå eller joggetur. Da er det deilig å komme hjem igjen å slappe av etter en dusj f.eks. 

<3 Ida-Amalie 
Mine favoritt blogger

Tenkte å lage et innlegg til dere som viser mine favoritt blogger. Det er blogger jeg klikker meg inn på hver dag og som jeg har fulgt med på i mange år. 

http://sofiemote.blogg.no/ : Hun er jo like gammel som meg og har kommet langt opp på topplisten, syns hun er veldig flink til å oppdatere bloggen med både bilder og videoer. Hun har også masse kjempe fine outfits, som jeg får mye av inspirasjonen min fra. 

http://annijor.no/ :Anniken sin blogg har jeg fulgt med på veldig lenge. Rett og slett fordi hun er seg selv hundre prosent, og jeg digger måten hun skriver på og alt av antrekksbilder og videoer er veldig inspirerende og morsomme. Hun skriver også veldig mange personlige inlegg, som er fine å lese, og det at hun tørr å skille seg ut er et stort pluss. 

http://annais.blogg.no/ : Anna sin blogg er den jeg liker aller best å lese. Hun skriver veldig bra, og selv om hun har hatt en kjedelig dag, er det uansett morsomt å lese det hun skriver om den. Liker også veldig godt alle videoene hun poster. 


 

-http://idawulff.blogg.no/ : Om jeg bare kunne valgt en blogg å lese, hadde jeg uten tvil valgt hennes. Hun er utrolig flink til å skrive og jeg sitter å ler for meg selv, etter å ha lest mye av det hun skriver. Skulle ønske jeg oppdaget bloggen hennes tidligere, for var ikke så veldig lenge siden jeg begynte å lese denne, men nå er hun min favoritt! 

http://eirinkristiansen.no/ : Jeg må si Eirin har den fineste bloggen av alle bloggene jeg leser. Hun har et såå elegant design, og alle bildene hun tar er perfekte. Hun har akkurat samme smak som meg, og det er mye av grunnen til at jeg elsker å bla igjennom alle bildene hun legger ut. 

http://l0ve.blogg.no/ : Erica sin blogg, er den bloggen jeg har fulgt med på aller lengst. Har alltid vært så sykt missunnelig på det utrolig lange håret hennes, (haha.) Uansett har hun alltid vært flink til å oppdatere, og jeg syns hun har utrolig fin stil, og hun er inspo-goals, spør du meg! 

Er også ganske mange blogger jeg kan finne på å titte innom i løpet av en dag, men ville bare vise dere de jeg leser fast. Om dere har en favoritt blogg, vil jeg gjerne høre hvem det er! Leser dere noen av disse bloggene? Hva syns dere om sånne innlegg? 

 

 
Søndagstips; serier

Med tanke på at det er søndag i dag, og mange av dere ligger i sengen å ser på en god serie, tenkte jeg det passet perfekt å tipse dere om noen serier som sikkert ikke alle der ute har sett. Er ikke noe poeng i å liste opp alle de kjente og kjære seriene som alle vet om fra før, så skal prøve å anbefale de jeg (håper) ikke alle har hørt om eller sett fra før, og at noen av dere kanskje får dere en ny favoritt serie! Tenkte kanskje det også hadde vært morsomt å komme med forskjellige tips på søndager, siden det er en lat-dag forran macen fra min side.  


24- Er en kjempe spennende actionserie som passer for både gutter og jenter! En hel sesong foregår i løpet av 24 timer og hver episodet er alt som skjer i løpet av en time! Hovedrollen Jack Bauer er en agent som gjør alt han kan for å stoppe skurker og terrorister. I hver sesong er det altså ny handling med nye skurker som må tas i løpet av et døgn! Jeg har ikke sett alle sesongene enda, men jeg og kjæresten min ser noen episoder hver gang vi er sammen. Anbefaler alle som liker å se på en serie som inneholder litt action og spenning! Alle sesongene ligger på netflix, om du vil se den. 


Grey's Anatomy- Tok denne med fordi det er min absolutt favorittserie! Den er både, morsom, spennende, trist og romantisk. En typisk jenteserie, med andre ord. Som kanskje de fleste vet så handler den om noen doktorer som jobber på et sykehus i seattle, og alt som skjer der inne, og i dems privatliv. Det er masse falske men morsome sykdommer folk kommer inn med, og det er utrolig mye drama og spenning som skjer til en hver tid. Med tanke på at det er 12 sesonger, kan det bli litt kjedelig i lengden, men det er virkelig verdt å se uansett, for de som ikke har sett det. Serien finner du på viaplay. 


90210- Enda en jente serie, som jeg så for en god stund tilbake. Husker jeg ikke klarte å vente før jeg fikk sett neste episode fordi jeg likte det så godt. Handler for det meste om en high-school gjeng som bor luksus-liv i beverly hills. Det er den typiske drama, gutter og kjærlighets serien, som vi bare måå elske. Liker også alle skuespillerne utrolig godt, så om du ikke har serien, kan du finne den på amerikansk netflix. 

 

Håper noen av seriene falt i smak! Vil jo også anbefale alle å se gossip girl, kuwtk, the vampire diaries, arrow, white collar, glee, pretty little liars og the carrie diaries, til de som ikke har sett noen av de.  

-Har dere noen forslag til noe annet dere vil jeg skal anbefale eller tipse om til neste søndag? 

 

Design laget av Julie Viktoria
hits