Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Det nærmer seg morsdag


I sammarbeid med nivea har jeg fått tilsendt noen prudukter som er perfekte å gi i morsdagsgave! Det er jo morsdag på søndag, og det er viktig å gi alle mødre der ute litt ekstra oppmerksomhet. Jeg har valgt å gi denne kremen til min mor og jeg er helt sikker på at hun kommer til å elske det! Det følger med øyekrem, anti-rynke serium krem og perler + dagkrem. Dere kan finne produktene på Nivea sine nettsider (her) eller i butikk! 
antrekk


Andreas knipset noen bilder av meg i samme slengen som vi tok profilbildet til han. Gleder meg til å se alle antrekksbildene jeg får tatt iløpet av året, så skal prøve å ta så ofte jeg kan! 
Godt nytt år!... og et av nyttårforsettene mine er faktisk at jeg skal komme tilbake på bloggen, fordi jeg har jevnlig med lesere som titter innom og jeg savner at bloggen er en del av hverdagen. Jeg har jo aldri sluttet, men jeg er jo kanskje den verste til å faktisk oppdatere bloggen å holde den gående, så nå er jeg tilbake for fast håper jeg. Håper at alle hadde en fin feiring i går med venner og familie! Det hadde hvertfall jeg! 
Nivea Lip Butter blueberry blush

Niveas populære lip butter er elsket for sine herlige, fruktige aromaer, fordi de gjør leppene deilige og myke og gir en langvarig følelse av velvære! I tilleg passer de søte små boksene perfekt i lommen. Blueberry Blush med blåbærduft er den nyeste varianten og lukter himmelsk, samtidig som den er veldig myk og god å påføre leppene. 

I likhet med de andre er denne laget med en rik formel bestående av sheasmør og mandelolje som smelter på leppene. Den beskytter og får leppene til å bli silkemyke. 
- Samtidig med lanseringen av den nye duften får lip butter produktene en helt ny emballasje. Alle smakene kommer nå i en ny og innbydene innpakning som presentere de søte boksene på en enda mer tiltalende måte. 

Den eksisterende Nivea Lip Butter-serien består av variantene Raspberry Rosè og Vanilla & Macadamia: 


 

                                           //annonse

Design laget av Julie Viktoria
hits