Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Yesterday's lookbleik å fin i huden også<333  Her har dere altså gårsdagens festantrekk! Bestilte kjolen på nelly forrige uke, og den er så søt og fin!
Jeg har egentlig ikke noe mer å si i dette innlegget, annet enn at jeg gruer meg til den kommende uken:/ har mattetentamen, som  
kommer til å ta opp all fritiden min denne uken. Får bare prøve å kvele meg gjennom uka så godt det lar seg gjøre, for det er virkelig noe  som må
prioriteres altså! Skal selvølgelig prøve å blogge, men hvis jeg ikke gjør det så vet dere hvorfor:-) Ha en fortsatt fin søndag videre!! 
Today's

 

 

Dette var sånn jeg så ut i dag. Har fått dilla på fletter, og det er så bra for håret å ikke gå med det løst hele tiden også! Kanskje jeg kan lage en flettevideo, om noen vil det en gang også? I dag har vært en ganske avslappende dag, og skoledagen på torsdager er egentlig ganske ok også. Vi har gym, noe jeg syns er utrolig gøy, spessielt når vi har volleyball, og da går dagen så mye fortere. Jeg er veldig glad i å være på skolen når vi får jobbe litt fritt, for jeg kjenner jeg sliter veldig med å følge med om læreren bare skal stå å snakke hele timen. Denne uken har gått så utrolig fort at det er jo faktisk fredag allerede i morgen?! I helgen skal jeg hvertfall bruke tiden på å ta noen nye header-bilder og fikse mobildesignet om jeg får til! Bildet jeg har nå er jo fler år gammelt, så er virkelig på tide å få byttet det ut til noe nytt! 

<3Ida-Amalie
 
Antrekk


 


  


 Hva syntes dere om bildene? 
Herlig påskeværI dag var det sol og jeg tenkte med en gang at det bare var å ta på seg solbriller for å gå ut å ta noen bilder! Det er ikke lenge til jeg skal dra med Andreas på hytta, men jeg hadde god tid til å ordne et blogginlegg, og det er jo bra. Håper det blir fint vær på fjellet for da blir det fint å gå på skitur og kose seg i sola! Ønsker alle en fortsatt god påske! 
Antrekk

Hva syns dere? 
Dagens antrekk bilderHva syns dere om bildene? 
Gårsdagen'sI går var jeg med Ane, og vi tok noen bilder ute før vi dro på butikken og lagde oss middag som vi spiste mens vi så på skal vi danse! Det er kjempe lenge siden jeg har vært med Ane, så det var veldig koselig å finne på noe med hun igjen. Vi så også på masse gamle videoer som vi lagde når vi var mindre og det var utrolig morsomt, haha.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I dag har jeg bare gått med vg, slappet av og sett på Keeping up with the kardashians, og i kveld skal jeg kanskje være litt med Julie siden hun har bursdag <3 Gratulerer med dagen Julie! 
Høst


Hei, mandag igjen, og beklager for seint inlegg, men jeg har vært på besøk hos Andreas sammen med Marcus og vi bobla i jacuzzien på tearassen og koste oss! Før jeg dro var jeg ute å tok noen bilder, og høstfargene har begynt å komme å det er såå fint! Jeg gleder meg til å ta mange bilder i høst med masse fine farger! 
straks bursdag
lets have a shoot


Her er bilder fra dagens fotoshoot med Julie. Etter skolen i dag dro jeg og Julie hjem til meg for å pakke med noen ting jeg skulle ha med til hun for å krasje natten, deretter hjem til hun for å ordne oss å gå ut å ta litt bilder både til bloggen og instagram. Resten av kvelden nå, sitter vi ute på terassen med musikk, hver våres mac og bare koser oss. Dessverre har noe skjedd med iphotoen min, og photoshop vil heller ikke sammarbeide i dag, med lagring av bildene så jeg ble nødt til å nøye meg med finder og pixlr som tok ganske mye lenger tid, men jeg skal prøve å få fikset det, så ikke bloggingen tar så utrolig lang tid hver gang bare for å velge ut bilder og redigere de osv. Ha en fin fredag kveld allesammen! 
Dagens antrekkSolbriller-ray ban, skjørt og veske -hm, olavest-lindex(klipt av armene)


Hei! Har hatt litt fravær fra bloggen nå over helgen. På lørdagen etter at jeg kom hjem hadde jeg bursdag og har egentlig tatt meg en liten bloggpause nå etter at skolen har begynt igjen og jeg er litt sliten. Her er dagens antrekk og selv om det ikke var så veldig varmt i dag så gikk jeg med skjørt. Elsker det svarte skjørtet mitt og har vurdert å kjøpe meg fler av de siden de er så fine!

Hva syns dere om antrekket?
outfit 8
Ja, hei! ikke helt hva man kan kalle "outfit" i dag, men har hvertfall på meg "ny" jakke. Ble bittelitt seint inlegg i dag, med grunn til at jeg plutselig fant ut at det var 10min til treningen starta så jeg fikk plutselig litt veldig hastverk. Typisk meg å ikke få med meg at det er nye tider osv.. Jeg rakk heldigvis å få tatt noen bilder når jeg kom hjem etter å ha vært å bestilt frisørtime (endelig) og hatt foreldre samtale på skolen som alltid er like ikke-gøy, men det gikk helt okei. Jakka på bildet er fra Zara, og jeg vet ikke om jeg skal begynne å skrive på outfitene mine hvor ting er fra, men bare si ifra så skal jeg gjøre det! Denne jakken fant jeg liggenede her hjemme så jeg vet ikke om de selger den nå lenger.  Dere som leser bloggen min fast har også kanskje lagt merke til at jeg ikke har lagt ut bildet av ansiktet mitt nå i det siste, men haha, det blir bare rare bilder når jeg smiler nå for tiden, så jeg får se hva jeg gjør med det. Er sikkert bare rar greie jeg har akkurat nå, men det kommer nok veldig mye fremover tenker jeg! Trenger fortsatt mer forslag til hva jeg kan blogge om så det er bare å si ifra hvis det er noe dere ønsker mer av her på bloggen altså :) 
Outfit 7


åå kan jo like så godt kalle det sommer ute nå! Det er så herlig vær ute! Gleder meg kjempe mye til flere sånne dager fremover med masse sol. Dessverre skal mesteparten av dagen tillbringes med nesa i mattebøkene, siden vi skal ha mattetentamen på onsdag, men skal være med Andreas og kanskje noen venner i kveld. Hva syns dere om dagens outfit? 

Ha en fin solskinnshelg allesammen! :)
outfit 6
outfit 5
Outfit 4

åå endelig får jeg blogget litt igjen! Har vært noe feil med bloggen, så jeg turte ikke gjøre noe med det, men når jeg sjekket innpå i dag funket den helt fint :D Jeg skal sove over hos Maria i natt, og på dagen i dag var vi ute å tok bilder, og senere lagde vi pai og banansplitt, som var veldig nam. Igjen, unnskyld for at jeg blogger som en berg og dal bane, men nå skal jeg prøve så godt jeg kan å blogge bedre, og jeg har egentlig gjort masse gøy som jeg skulle ønske jeg fikk blogget om, men vi tar det herfra nå:) -forresten, ser dere at jeg har nytt design nå? hva syns dere?
Outfit 3
Outfit 2


Hva som er greia med meg og skjorter vet jeg ikke, men det jeg vet er at jeg virkelig elsker å matche de sammen med andre klessplagg. Outfiten er fra søndag, men denne uken har jeg ikke hatt noe spessielt på meg, med tanke på dårlig tid og lite inspirasjon osv,... som feks i dag hadde jeg på treningsklær fordi vi hadde gym dag på skolen, og jeg kom hjem seint så rakk ikke fikse meg opp til noen bilder før det ble mørkt. 

I mogen skal vi se skolekino og jeg gleder meg siden vi skal se "boktyven" og mange har sagt den er både bra og trist så det blir spennende å se! Skjer også litt andre spennende ting denne uken som jeg kanskje nevner på bloggen senere. Ha en fin kveld dere:-) 
outfit 1
I morgen er det nyttårsball på skolen og jeg skal ordne meg med Julie som er tradisjon, så kommer bilder av kjole osv i morgen! Vet ikke om jeg skal glede meg eller grue meg, men det blir nok gøy uansett! 
Første fotballtrening starter også i dag og uuuggh så kaldt det er :((  
To antrekk

I går (søndag) var jeg på en fotballturnering som het inne KM og rett etterpå dro jeg på bowling med klassen. Det øverste antrekket brukte jeg på bowlingen, og det nederste er det jeg har på i dag! Jeg skal skjerpe meg mye mer med bloggingen, jeg vet den er kjempe dårlig, men jeg mangler header, som dere kanskje ser, men jeg skal prøve å fikse det så fort så mulig.. det er bare at jeg ikke er så flink til å lage headere, men jeg skal prøve så godt jeg kan, hvis ikke kan det hende jeg spørr en veninne om hun kanskje kunne laget en til meg, men vi får se! 
Hva syns dere om antrekket?
 ♣Ida-Amalie 


10.Desember, dagens outfit

 
♣Ida-Amalie
Ut med Julie

Snart skal jeg en liten tur ut med Julie på kino, så da kan jeg egentlig bare vise dere outfiten min! 
Og for å understreke min skjønnhet slenger jeg med to bilder til 

og forresten vil jeg bare si en ting, siden min venn Ninni sendte meg en superkoselig melding i går om at hun elsker bloggen min, så da vil jeg bare si tusen takk Ninni! Bloggen elsker deg også ♥♥ 

Hva har dere gjort i dag ??

Ida-Amalie ♣


Lillesøstern min + dagens outfithun hadde litt lyst til å bli med på bloggen så da slenger jeg ut noen bilder av  henne, og siden jeg ikke  hadde noe særlig annet å blogge om så hvorfor ikke? 

Tar med noen bilder av klærne jeg har på i dag også da, eller outfiten som det så fint blir kalt i bloggverden:-) 

Ida-Amalie ♣


Auutfiit


Dagens outfit folkens! overskrifta var litt tull da.

Ka syns dokker? 

Ida-Amalie ♠ 
dagens outfit!

Har ikke hatt så mye outfit her også kjeda jeg meg veldig på mårningen i dag, så da tok jeg outfit bilder så jeg hadde noe å blogge om NÅ :) bukse fra Cubus tror jeg og genser husker jeg ikke :) 

syns ?   
 
  ♥ Ida-Amalie

 
Skikkelig sommer outfit!
//shorts fra lindex// singlett fra bikbok // tubetopp fra bikbok 


Var på Jessheim i dag og kjøpte masse nytt til sommeren! Gled dere til flere outfitbilderr ;) 


Hva syns dere? 

Ida-Amalie ♥ Design laget av Julie Viktoria
hits