Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

ting dere kanskje ikke visste om meg

♥ Jeg er verdensmester i å utsette ting spessielt når det kommer til skolearbeid, hehe. Andre ting jeg gjerne også utsetter så lenge jeg kan er rydding og andre ting som rett og slett ikke er så gøy 

♥ Jeg elsker oppussing. Ikke at jeg noen gang har gjort det, men det eneste jeg følger med på når jeg ser på tv er programmer som handler om å pusse opp hus, og det ser så gøy ut! Bare det å gjøre et stygt hus om til et helt nytt og fint et og så det å kunne leke med design og interiør er virkelig drømmen å holde på med i fremtiden. 

♥ Jeg sykkler til skolen selv om jeg har muligheten til å bli kjørt. Rett og slett fordi jeg vil hjem etter skolen så fort som mulig, det er så kjedelig å gå! Det er også bra trening, så tar det som et pluss også. 

♥ Jeg er lei av facebook, men må alikevell sjekke det fler ganger om dagen! Feeden min består 98% av ting jeg ikke kunne brydd meg mindre om, og det er så slitsomt! Derfor har jeg satt igang å unfollowe alle vennene mine som legger ut eller deler noe tull, så jeg slipper å se noe mer. Mesteparten er jo folk jeg aldri snakker med eller har noe interesse av å følge med på. Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap. Jeg har så klart kvelder hvor jeg blir helt rastløs og bare måå gjøre noe, men jeg har ikke problemer med å ta en meg-kveld i helgesvingen bare for å slappe av i sengen å se på serier å spise godis.  

♥ Jeg vil flytte ut så fort som mulig, men jeg vil samtidig bo hjemme så jeg slipper å betale alt mulig av utgifter, mat osv.. 

♥ Siden jeg fyller 18 neste år, har jeg allerede avtalt å dra til utlandet med alt for mange, er så reisesjuk at jeg får maur i rumpa. 

♥ Jeg er veldig mye på mobilen min! Det er ikke noe problem for noen å få tak i meg, for den er klistret til hånden min til en hver tid. Sad but true... 

♥ Jeg elsker å være spontan! Selv om jeg liker å ha lang tid til å planlegge ting ned til minste detatj, er det ingenting som er morsommere enn å bare plutselig dra et sted eller å finne på noe helt ute av det blå! Da slipper man å gå i fler dager å glede seg å vente på at den tingen du har avtalt skal skje også. <3 Ida-Amalie 
Skal starte å blogge igjen

Hei, som dere sikkert har skjønt ut i fra overskriften, så har jeg tenkt å begynne å blogge igjen! Det er litt over et år siden jeg oppdaterte bloggen sist, og jeg må ærlig inrømme at jeg har savnet det å ha en blogg, hvor jeg kan dele bilder og tanker. Andre grunner til at jeg også velger å starte igjen er på grunn av venner som har spurt om jeg kan starte å blogge igjen. Derfor har tenkt litt på det, med tanke på at det er mye tid som må settes av på bloggen, men i dag bestemte jeg meg for å gjennomføre det. Har fått endret litt på bloggdesignet, men har tenkt å bytte ut headeren så snart jeg får tatt noen nye bilder. 

Håper dere har lyst til å følge med på bloggen min videre fra nå av! Tenkte å sette igang en Q&A om ikke så lenge, så de som lurer på noe kan få svar på det<3 


 
Hallo !

Hei og velkommen inn på min blogg! Nå som dere har klikket dere inn her kan dere få vite at jeg er en jente på 13 år, som ble døpt med navnet Ida-Amalie Larsen. På fritiden min driver jeg for det meste med fotball, venner, fotografering og blogg. Jeg har tidligere blogget på www.andersenoglarsen.blogg.no og www.klusen.blogg.no sammen med veninner. Nå valgte jeg å starte min egen blogg, fordi jeg følte for å gjøre litt på min egen måte! Jeg kommer til å blogge om det jeg driver med i min hverdag og masse annet forskjellig som skal gjøre bloggen spennende for deg å lese, så håper du vil følge meg og bloggen min ! :) 

Du kan kontakte meg på : iamalie@hotmail.no vis det er noe du lurer på, eller legge igjen kommentar med bloggadressen din i så svarer jeg i kommentarfeltet på din blogg. Jeg kommer også alltid til å kommentere tilbake på din blogg, vis du kommenterer på min :)
Ida-Amalie ♥
 

Design laget av Julie Viktoria
hits