Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Julemiddag hos bestemor og bestefar


Det tradisjonelle julebildet forran juletreet. (Som ikke syns omtrent, fordi vi har blitt så store, hehe..) 


Hvert år samles tante, onkel og søskenbarna mine fra mamma sin side og min familie for å ha middag og det er kjempe koselig hver gang<3 Thea hadde med kameraet sitt, så vi tok masse bilder mens vi var der så jeg la ut er par her. Hadde også et forsøk på en fotoshoot ute, men det funka dårlig som dere ser.. hahha, såå elendig, jeg måtte bare legge de ut. Bare et lite tips at bilder i mørket ikke blir det beste
Avslappende lørdag


Første dagen i julen jeg får vært alene og slappet av ordentlig, og det er kjempe deilig! Egentlig skulle jeg være med en veninne, men det passet ikke, så jeg skal være med hun i morgen istedet. Derfor bruker jeg dagen på å lese blader jeg ikke har rukket å lest enda, og klokken er halv fire og jeg har enda ikke spist frokost, så det begynner vel å bli på tide snart. Har også brukt mye av dagen på å lese blogger, og dette er andre gangen jeg blogger i dag, og jeg har fått ryddet rommet osv :) Første dagen på lenge jeg også går uten sminke og det er sååå deilig :-) 
Tenerife 2013, videoBedre sent enn aldri, er vel det man sier sant (?). Kom på at i sommer hadde jeg lovt dere video fra da jeg var i Tenerife, så jeg satte meg ned for å redigere de videoklippene jeg hadde derfra nåå, og her ble resultatet. Kanskje rart å poste den nå, men siden det er gøy med video så kan jeg like så godt bare dele den med dere:) Kommer kanskje en oppsumeringsvideo fra hele året hvis jeg ikke har noe annet å gjøre i dag, så vi får se :-)  Håper dere liker videoen!
Aldri for gammel for julebukk


Bruspulverguttene, slo ann som julebukker i år og vi fikk inn masse masse godteriii <333 (Ane, t.v og Ingrid t.h) 

I natt sov Alexandra hos meg og vi brukte hele kvelden på å se Pretty little liars og nå venter vi bare på episode 14 i sesong 4 som kommer ut i Januar, og vi gleder oss kjempe masse for det er så spennendee :o. 


Julegaver


Laren conrad bøker, som jeg gleder meg så masse til å lese!! 


Toalettmappe fra Atmosphare, som er utrolig fin, og jeg fikk plass til masse oppi der! perfekt


Kremer og produkter, som jeg allerede har testet og de funker så bra, og lukter himmelsk alt sammen! 


Bok med masse smoothie oppskrifter og ELLE blader


Endelig min egen Bodum kopp! Den kommer til å stå på pulten min hver dag hele skole året


Kari Traa pysj (til venstre) og genser til venstre fra HM, dette skal jeg bo i, i julen helt klart 


Diverse, øredobber, mascara, parfyme, armbånd<33

Hei allesammen! God jul :) I går fikk jeg nemlig tilbake kameraet mitt, på julaften til og med! Tok ikke noen bilder i går kveld, men jeg kan legge ut litt bilder fra forrige jul kanskje, hvis ikke så får dere bilder fra romjulstiden også hvis dere vil.Unnskyld for at jeg ikke har fått blogget, men i tillegg til at jeg ikke har hatt kameraet mitt, så hadde jeg det kjempe travelt i siste liten før jul, men nå har alt roet seg ned og jeg er på plass:) 

I går hadde jeg det kjempe koselig med familien og fikk masse fint! Macen var også på en måte en del av julegavene mine i år bare at jeg fikk den litt tidligere, også var jeg med på å betale litt av den med tanke på at det er en ganske dyr gave. Itilleg fikk jeg rosa ørepropper, et par skjerf og ullvang sokker:-) 

Har tenkt å lage en videoblogg, siden jeg har kjempe god tid til det nå i julen, har dere noen forslag til hva det kan være?
Håper dere koser dere masse mer videre allesammen!
Pepperkake baking

  
//Frokosten til meg og Julie i dag tidlig. Når vi sto opp hadde moren til Julie laget rundstykker som vi fikk når vi sto opp. Etter frokosten dro jeg og søstrene mine til bestemor for å bake pepperkaker (tradisjon) alltid like koselig! Det blir dessverre mobilbilder i dag også, men det går egentlig fint! Skal låne Martine sitt kamera i morgen når jeg og Julie skal på strømmen så kanskje vi får tatt litt fine bilder ute der før vi går inn for å shoppe, siden det kom ganske mye snø i dag ( :-) ) så mååå jeg bare ta bilder. Jeg liker best å pynte pepperkakene, og ta på masse melis og mumle non stop. Det var egentlig meningen at jeg skulle jobbe i dag, men det ble ikke noe av så jeg skal nok bare slappe av resten av kvelden hvis det ikke kommer opp noe annet. Ha en fin kveld deree
Miley Cyrus

Unnskyld for kjempe dårlig blogging, men det er umulig å blogge uten kamera og inspirasjon, men jeg skal prøve så godt jeg kan frem til jeg får kameraet mitt tilbake!

I dag ble jeg såå glad, for jeg og Julie fikk vite at vi skal på Miley Cyrus konsert og jeg gleder meg så utrolig mye! Jeg skal sove over hos Julie i natt og vi skal bare slappe av og kose oss. I morgen skal jeg til bestemor for å bake pepperkaker så skal se om jeg kanskje får til noen bilder av det.
Sent


Ble så lei meg når jeg hørte rykter om at snøen forsvinner i morgen! Håper virkelig ikke det, for det er så nydelig ute nå.
Grunn til sent inlegg er fordi jeg har vært på fotballtrening og slappet av i dag. I morgen etter skolen skal jeg innom butikken til tante for å hjelpe til litt og med tanke på at jeg har lang dag på skolen i morgen kommer jeg nok ikke hjem for 4-5 tiden så får se om jeg får til en post da! Kameraet mitt er nå sendt på reprasjon så jeg får se hva jeg gjør med bilder til jeg får det tilbake. Det får duge med mobilbilder denne gang. <3 natta 


Perfekt

Endelig kom snøen som jeg nevnte i går at jeg ville ha! :-) De som leste bloggen min i fjor husker kanskje at jeg hadde julekalender, men det ble ikke noe av i år med tanke på at jeg var litt sein til å planlegge osv, også begynner det å bli litt seint, men kan kanskje lage noen av de samme inleggene fordet. Må også få fikset meg en header snart, også siden bloggen er litt kjedelig og tom uten. Det er 2. søndag i advent og nå ser jeg bare på barne-tv og slapper av, haha kos dere allesammen! 
Desember


Tiden går så fort at jeg nesten ikke rekker å åpne øynene om morningen før det blir mørkt igjen. Bokstavelig talt, men når jeg sover til halv tre og ikke får igang noe før nermere 4 og da har det allerede begynt å bli mørkt. Planen var egentlig å stå opp for å dusje og ut å ta bilder mens det fortsatt er lyst ute, men når jeg var ferdig i dusjen i dag var det allerede bekkmørkt ute, så da måtte jeg bare ta bilder inne, men selvfølgelig klarte jeg å miste speilrefleksen i gulvet så nå funker det ikke lenger. HELLDIGVIS har lillesøsteren min kamera, så thanks for that:-) 

Håper det kommer mer snø snart, jeg elsker snø også kan man ta masse fine bilder! Er nesten ikke noe snø her jeg bor, og det er kjempe trist :( Er forresten allerede 7 desember, og jeg har enda ikke skrivi noe om hvor mye jeg ELSKER desember, fysøren gleder meg som en liten unge til jul
Unblogged
Hei igjen, allesammen! Jeg er nå tilbake, etter en bitteliten pause. Har rett og slett en alt for hektisk hverdag til å klare å prioritere bloggen, men jeg prøver siden dette trossalt egentlig er veldig gøy! 

Sitter egentlig å ser bort på bøkene mine som ligger der og venter på å bli lest i .. har nemlig prøve i fransk og naturfag i morgen, men jeg kjenner jeg bare abslott ikke har lyst i det hele tatt å åpne bøkene, så jeg har et lite problem, men jeg får bare gjøre det nesten. I morgen skal jeg og Ida dra å se Cathing Fire på kino (igjen) den var så sinnsykt bra! Så skal hun sove hos meg, til vi skal i bursdag på lørdag. 
Ha en fin torsdag dere :)  

Design laget av Julie Viktoria
hits