Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Antrekk

Hva syns dere om bildene? 
TGIF friday's

I går var siste dag på utplassering på jessheim vgs, så vi jentene dro på den nye fridays restauranten på senteret! Det var utrolig koselig og veldig god mat:) Etter maten var jeg og Sandra litt med Andrè og Andreas, og så ble jeg med hjem til Andreas for å trene litt, siden han har treningsstudio i garasjen overtaler han meg, men det er jo forsovidt bare bra da! 
 
Ubesvarte spørsmål

Endelig har jeg svart på spørsmålene som ble stilt i kommentafeltet, forrige spørsmålsrunde! Håper dere fikk svar på det dere lurte på :) Noen du skulle ønske du var mer med? 
Selv om jeg og Andreas ofte er sammen, så skulle jeg ønske vi hadde enda mer tid sammen! Syns det er så utrolig koselig. Jeg har også mange veninner jeg skulle ønske jeg hadde mye mer tid med. 

Kan du legge ut videoblogg med vennene dine/kjæresten? Jeg har allerede noen, hvis dere søker meg opp på youtube finner dere de. Kanskje jeg lager fler hvis dere kommer med forslag til hva de skal handle om! HER er en jeg og kjæresten har feks, men den er gammel hehe:) 


Hvor redigerer du bildene dine? Bildene på bloggen redigerer jeg i photoshop, og collager osv redigerer jeg i picasa og picmonkey. Til instagram bildene bruker jeg afterlight og VSCOcam.

Hvor får du inspirasjon til å blogge?
Over alt! f.eks andre blogger, weheartit osv.

Hvor lenge har du blogget?
Siden mai 2012

Er du mye med vennene dine?
Så ofte jeg kan! 
Om du kunne forandret på en ting nå, hva ville det vært? hmm.. vanskelig. Hvis jeg må velge en ting så ville jeg forandret på kostholdet! 

Trives du på skolen din?
Ja, veldig! 

Trener du mye?
Trente fotball 2 ganger i uka + kamp, men siste seriekamp er over og jeg har vurdert å slutte på fotball, så jeg skal kanskje begynne på spenst og da kommer jeg til å få til å trene 2-4 ganger i uka.

Hvor gammel er du? 15

Hvilken skole går du på? Runni Ungdomsskole 

Favoritt mat/drikke/kroppsdel?  Har ingen favoritter blandt de, men hvis jeg måtte velge så, Taco, pepsimax og er ganske fornøyd med smilet/tennene etter jeg fikk av reguleringen. 


Hvor ofte dusjer du?
Når det trengs 

Favoritt tv-serie?
Ser på tonnevis av serier, men atm er det Keeping up with the kardashians<3<3<3 

Favorittsang atm?
Don't be gone too long, Chris Brown eller Big girls cry-sia
Utplassering

Hei, hvaskjer med dårlig oppdatering fra meg? hallo, jeg må skjerpe meg. Det er sånn at jeg har verdens lengste hverdager, og det å få presset inn ett blogginlegg når jeg er hjemme når det allerede er mørkt går veldig dårlig med tanke på at lys nesten er det viktigste man trenger for å få bra bilder. Jeg liker mye bedre å poste outffit bilder osv, enn å bare blogge om hverdagen, så ting er litt vanskelig, men. 
Denne uken (man-ons) har vi utplassering og jeg er på jessheim å har musikk, dans og drama! Det er ikke noe jeg kommer til å søke som førstevalg, men det er gøy å være med på fordet da! Litt anderledes enn vanlig skoleuke for oss, og det er litt deilig.


Siden vi hadde en hel time pause i dag, dro vi innom senteret siden det ligger rett ved. Ingvild til venstre
 

 
London bildedryssJeg og mamma hadde virkelig en fantastisk tur til London, som jeg saver allerede! Vi koste oss kjempe masse og vi gjorde masse fine ting, som skapte veldig mange minner. Håper virkelig å få dra til london igjen snart, og spessielt hvor shoppingens skyld, hehe :) 

Hva syns dere om bildene? 

Design laget av Julie Viktoria
hits