Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Bilder fra fotballavsluttninga på søndagHva syns du om bildene? (ble forresten i litt blanda rekkefølge, men ..) 

Ida-Amalie ♥♥

Konsert- Lørdag/søndag

Konserten vi hadde på lørdag var kjempe gøy og det var utrolig koselig og jeg hadde en super dag! 


fineste gjengen! 
Lørdag var en sååå herlig dag! 

Søndag : 

ble ikke så masse bilder på søndag da siden nesten alle ble like, men det er forresten meg med svart kjole i midten! 

Hva syns dere om bildene? 

Ida-amalie ♥


Når jeg våkner opp til dette♥♥

Ida-Amalie Spørsmålsrunde!

Hei alle sammen! 

Dette er da ikke Ida-Amalie, siden hun har bloggfri denne helgen. Jeg heter Ane og er venn av Ida-Amalie. Jeg prata med hun i dag om bloggen, og vi ble enige om at jeg skulle lage et inlegg mens hun var borte. Så da håper jeg dette faller i smak ! 

Visste ikke hva jeg skulle finne på, men så tenkte jeg at det var kanskje noen som lurte på noe, om meg og Ida-Amalie. Så jeg kjører i gang med en spørsmålsrunde!
Lurer dere på f.eks. hvordan vi møttes osv. er det bare å spørre, regner med at vi svarer på video. Så da håper jeg dere har noen spørsmål til oss!

Dette bildet , har dere sansynelig sett før menmen. 
Det er da Ingrid, meg, Malin og Ida-Amalie (:

-Ane♥
 
Helge-blogg-pause

denne helgen blir så travel så jeg er kjempe sikker på at jeg ikke komme til å få tid til å blogge! sorry,... har helt skrive sperre også nå, så jeg aner ikke hva jeg skal blogge om men jeg skal ta masse bilder så dere kan få se til uka! 

Det jeg skal i helgen er at i morgen skal jeg dra tidlig på øving fordi fame gruppa mi skal være med korpset på Robbie Williams konsert! Konserten er ferdig i åtte tiden og da drar jeg rett i bursdag og kommer ikke hjem før seeeeint.

På søndag skal jeg tidlig opp igjen fordi fottball laget mitt skal ha avsluttning og vi skal se damelaget til Lillestrøm spille kamp også drar vi å spiser pizza og koser oss sammen etter det. Når avsluttninga er ferdig skal jeg dra rett til kulturhuset igjen for å kjøre en konsert til.
//kommer forresten til å angre på at jeg la ut de bildene, men sameshit det er ikke så nøye.
wei, daaa blogges vi! 

Ida-Amalie ♥♥

 
Auutfiit


Dagens outfit folkens! overskrifta var litt tull da.

Ka syns dokker? 

Ida-Amalie ♠ 
NYTT DESIGN

FØR: ETTER: HVa syns dere? 

Ida-Amalie ♠ 

 
Valgfag!

I dag er det valgfag dag og jeg har fysisk aktivitet og helse, så da kommer skole dagen min til å bli en idretts dag!Hva skal dere i dag? :) 

Ida-Amalie ♥♥ 
Kamera mitt er tilbake!

Endelig! 
Ida-Amalie ♥ 
Pysj dag i dag!
dagens outfit! 
I dag er sånn dag igjen som jeg ikke gjør noen ting så da kom Birgitte til meg en liten tur og vi har egentlig ikke gjort noe annet enn å se på tv og slappe av! 
også grunnen for at jeg nesten ikke blogger nå er fordi jeg driver å lager meg et design og det er ganske mye å gjøre på det for å si det sånn! :-) 

Hva har dere gjort i dag?

Ida-Amalie♥ 
Tired

Nå ligger jeg egentlig bare her og slapper av! Tok med dyna ned, satte på meg koseklæra og skrudde på tv'en. I dag er det bare en sånn dag jeg ikke skal noen ting så det blir godt å slappe av litt i dag! 


herregud, så styyyygt jeg haaaatttttteeeeerrrr web camera bilder, men vil ikke bruke sånne gamle bilder, også har jeg jo ikke kamera, så vi får bare leve med det en uke til  alle sammen.

Hva har dere gjort i dag? 

Ida-Amalie ♥

 
Miss my camera!


Det aller første bildet jeg tok med kamera, haha kjeeeeempe dårlig kvalitet! Uten kamera blir det ikke s masse bilder på bloggen heller! Komme til å få det tilbake iløpet av neste uke forhåpentligvis, også skal jeg få kjøpt meg stativ og fjernkontroll snart også, så da kommer jeg til å få til masse outfit også! så dere kan bare glede dere til fremover, jeg looover :) 

Ida-Amalie ♥
Lørdag!

På lørdag var jeg en liten tur hos Julie før jeg dro til Birgitte, og da tok vi en del bilder, og nå har jeg fått de så da kan jeg legge de ut nå :) 

Hva gjorde dere på lørdag? 

Ida-Amalie ♥


Litt her og der

Har egentlig vært med Marte, Birgitte og Alexandra hver dag siden torsdag så da tar jeg bare en liten oppsumering med litt bilder jeg :) 

Torsdag(tror jeg blogga om det da men uansett) :


//Da ble disse to herlighetene med meg hjeeem. 

Fredag:


//fredag ble jeg, Birgitte og Alexandra med Marte hjem og lagde taco og tok masse bilder, men har lagt ut fler lenger ned

Lørdag : 
//tok nesten ingen bilder men, vi sov over hos Birgitte fra Lørdag til Søndag


Hva har dere gjort i helgen? 

Ida-Amalie ♥
Ny musikkvideo!han er sååå kjekk srgn fljgnsdlvjcxnv lxjf,v kjxc,vn ♥♥ hehe, elsker den!

Hva syns dere om den nye musikkvideon til Justin bieber? 

Ida-Amalie ♥ 

 
Kulehva har dere gjort i dag? 

Ida-Amalie :-) 
Veldig fine fakta

♥Det er minst to personer i verden du er villig til å dø for.

♥Det er minst femten personer som elsker deg på en eller annen måte.

♥Noen ganger er den eneste grunnen til at noen hater deg, at de vil være som deg.

 ♥Smilet ditt kan gjøre noen andre glad, selv om de ikke liker deg.

♥Hver natt er det noen som tenker på deg før de legger seg.

♥For noen er du HELE verden.♥Du er spesiell og unik.

♥Det finnes noen du ikke en gang kjenner, som elsker deg.

♥Det kommer alltid noe godt ut av de største tabbene dine.♥Hvis du tror verden har snudd ryggen til deg, se en gang til!

♥Ta alltid vare på komplimentene, og glem alle de stygge kommentarene.

♥Husk at gode venner er som sola og stjernene; det er ikke alltid du ser dem, men du vet likevel at de er der.


ååååhhhhheeeehhhh, savner kamera mitt :((((( hater at jeg må vente i 2 uker for å få det tilbake :-( 

Hva syns dere?

Ida-Amalie ♥ 
Busy girl

I dag ble Marte og Birgitte med meg en liten tur, hjem og det var kjempe koselig og som alltids like gøy! og egentlig ser jeg helt forferdelig ut siden jeg er kjempe forkjøla, og da hadde jeg ikke på noe sminke ellernoenting, men samma det. 
Senere i dag dro jeg på kino sammen med Julie og så på en film som het Skvis og den var helt passe grei egentlig, og det var jo bare meg og Julie i salen så vi kunne le litt høyt og sånn, så det var litt gøy! 

Nå skal jeg bare slappe av, hva har dere gjort i dag? 

Ida-Amalie ♥
 
Sick

I dag er ullykkes dagen min, hvor jeg har gått rundt på skolen i dag snufsete med utseende som en heks, og følt meg absloutt ikkebra! Stakkars med elever som måtte høre på meg sitte å snufse hver gang vært 10.sek. Skulle egentlig på fame i dag også, men det orka jeg rett og slett ikke siden jeg sovna mitt opp i leksene, så jaja. skal ikke klage mer nåå. 


//unnskyld for så mye web camera bilder, men har ikke noen andre å bruke nå for tiden ..

Ida-Amalie ♥
 
Fikser på designet!

Har lett kjempe lenge etter nytt design nå, siden jeg begynner å bli veldig lei det jeg har nå, men kom på at jeg kan jo bare redigere på overskriften og bakgrunnen også videre så da gjør jeg det! 

Og som sagt så er kamera mitt på reprasjon så jeg får jo nesten ikke tatt noen bilder, nå! kjempe irriterende, og det kommer ikke tilbake før om to uker ca. og det er ganske lenge, men hvis jeg er helldig så får jeg lov til å lånet Maren sitt, litt :)

enn så lenge får jeg vel bare legge ut et bilde fra fotoshooten imens da! :) 
det nederste var egentlig heeelt tilfeldig, var ikke meningen å stå sånn, siden vi skulle bare finne ut hvilken posisjon kamera skulle stå når vi hadde på selvutløser, så jeg bare sto der å ventaa:) 

Nå skal jeg og Julie straks dra å se på de flotte jentene våre spille håndball kamp, så ønsk dem lykke til! 

Hva skal dere/ har gjort i dag? 

Ida-Amalie ♥ 
innkjøpsvideo
Fotballkamp!

Nå er Julie her litt, og jeg skal snart dra å spille kamp mot Skjetten! ønsk oss lykke til! Er også snaaaart ferdig med innkjøps videon selv om den kommer til å bli ganske kjedelig og uinterresang! 

Hva skal dere i dag? 

Ida-Amalie og Julie ♥♥
 
Meg og Maria <3Ida-Amalie ♥
Drar til Sverige!

kamera mitt er på reprasjon så da blir det web cam bilder! snakkes.


Ida-Amalie ♥


Shoppa i dag

I dag har jeg og mamma vært på Jessheim en liten tur, og kjøpte litt forskjellig. Kommer til å lage innkjøps video, i morgen eller på søndag, men vi skal til Sverige i morgen så vi får se :)

Hva har dere gjort i dag?

Ida-Amalie ♥


 
Natter hos Maria

Nå sitter jeg og Maria her og slapper av etter å ha vært kjempe lenge ute, å tatt bilder og gått tur med hunden til Mara. Vi så akkurat på twilight, mens vi spiste pannekaker og potetgull! 
vet ikke om jeg kommer til å legge ut alle bildene siden jvi tok akkurat 500 bilder, men jeg kommer til å skaffe meg ny header også får vi se daaa:) ja det var NOEN av bildene!:) nesten like gensere også da vetuu, det er kult

Hva har dere gjort i dag?


Ida-amalie og Maria ♥♥
 
Kosebuksedag

Hei, i dag har vært sånn dag hvor vi bare har sitti inne i kosebuksa hele dagen. Våknet opp til at det pøs regna så da var det bare å avlyse den sykkelturen  vi egentlig skulle dra på i dag. Mesteparten av dagen har egentlig gått ut på å sitte å spille farmville 2. Etterpå tenkte vi at vi skulle filme del 2 av spørsmåls runden til Julie, og kanskje lage noen andre videoblogger også. 

 


Hva har dere gjort i dag? 

Ida-Amalie ♥Dagen i dag!

Først som sagt så dro vi på sånn fjelltur, og det var en kjempe fin tur! 


kjempe fin gjeng!


ååå, er ikke den utsikten fin så vet ikke jeg. 

så gikk vi inn på en kafe som var helt på toppen der, og spiste boller og drakk kakao- 
På veien tilbake tok jeg, Julie, Kristian og Robin nødt eller sannhet, så da måtte jeg drikke vann fra den krana der, og det vannet smakte ikke godt skal jeg si deg! så dro jeg og Julie på butikken å kjøpte litt godis for kvelden


Etter at vi var på butikken ordna vi oss, og dro til Kristian og Robin, fikk pølser, og koste oss, og lekte blindebukk, boksengår og gi et lite vink!
fine guttaaarr. Nå skal jeg og Julie bare slappe av og se en film resten av kvelden♥
Hva har dere gjort i dag? 

Ida-Amalie♥

 
Ut på tur, aldri sur! :)

Nå skal vi ut å gå tur. med en annen famile så ønsk oss god tur:-) 

Ida-Amalie og Julie ♥Design laget av Julie Viktoria
hits