Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Gårsdagen'sI går var jeg med Ane, og vi tok noen bilder ute før vi dro på butikken og lagde oss middag som vi spiste mens vi så på skal vi danse! Det er kjempe lenge siden jeg har vært med Ane, så det var veldig koselig å finne på noe med hun igjen. Vi så også på masse gamle videoer som vi lagde når vi var mindre og det var utrolig morsomt, haha.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I dag har jeg bare gått med vg, slappet av og sett på Keeping up with the kardashians, og i kveld skal jeg kanskje være litt med Julie siden hun har bursdag <3 Gratulerer med dagen Julie! 
B-day
I går var det Julie som feiret bursdagen sin, og vi hadde virkelig en kjempe bra kveld! Det er alle de beste jentene samlet og vi hadde det utrolig gøy.  Det  var en kjempe bra start på ferien i allefall! 
last saturday night
På lørdag feiret jeg og Alexandra bursdagen vår sammen! Jeg hadde bursdag i april og Alexandra hadde sin i sommer, men vi valgte å feire den sammen uansett, bedre sent enn aldri hehe.. Vi hadde en kjempe koselig kveld og koste oss veldig masse! 

Dette er en veldig hektisk uke fordi alle lærerne har valgt å ta alle prøvene og innleveringene den siste uken rett før ferien selvfølgelig, så alt kom plutselig på en gang, og i dag var jeg hjemme fra skolen på grunn av sykdom, men begynner å føle meg bedre så jeg drar mest sansynlig på skolen i morgen og skal prøve å få blogget litt bedre enn det jeg har gjort den siste uken! 
Video-hjemmelagd potetgullFor et par uker siden lagde jeg og Andreas en liten video, siden vi kom over hvordan man lager potetgull hjemme! Det ble faktisk veldig godt, men tok selvfølelig litt tid bare for noen få flak, men det var gøy å prøve hehe :) 

Bloggingen har vært lite prioritert i det siste fordi alle prøvene på skolen blir trykt inn rett før ferien og fra tirsdag til onsdag var klassen på Los-tur, så har ikke fått muligheten, men skal prøve å ikke bli helt borte. 
Høst


Hei, mandag igjen, og beklager for seint inlegg, men jeg har vært på besøk hos Andreas sammen med Marcus og vi bobla i jacuzzien på tearassen og koste oss! Før jeg dro var jeg ute å tok noen bilder, og høstfargene har begynt å komme å det er såå fint! Jeg gleder meg til å ta mange bilder i høst med masse fine farger! 
Last night<3<3
straks bursdag
Blogg arkiv, 2012-2014


2012- hmm haha, det var dette året jeg startet med blogging, men kun fra etter den perioden jeg fikk speilreflekskamera, bildene i starten på året i 2012 er forferdelige haha! hvis dere vil se det så ligger det i arkivet på siden av bloggen, men valgte å ikke ta de med. Her hadde jeg altså regulering og null sminke og redigerte ikke bildene, haha! 


2013- Begynner å bli bedre bilder, men redigeringen er på nybegynner nivå.. Det var i mai dette året jeg tok av reguleringen, så her er noen bilder med og uten den. Var ikke så mye antrekksbilder, eller slikt, men la alltid ut bilder hvis jeg hadde vært ett sted eller med noen. 


2014- Her er altså bildene fra i år frem til nå. Man ser forbedringer både i bildekvalitet, redigering og litt mer spennende bilder(?) jeg vet ikke. Uansett her har jeg også hatt brunt hår, men på bildet som er til høyre på raden i midten begynte fargen å bli utslitt og stygg, så jeg farget håret til blondt igjen (nederste bildet i midten) Blir spennende å se hvordan bloggen forandrer seg til neste år! 

Var kjempe gøy å se gjennom arkivet på bloggen, siden det var så mye morsomme bilder, og gøy å se hvordan bloggingen og bildene har forandret seg siden jeg begynte. Var også mange morsomme bilder jeg tok med venner som jeg helt hadde glemt at jeg hadde. Bloggen blir omtrent som en åpen dagbok, som er fin å se tilbake på! 
lets have a shoot


Her er bilder fra dagens fotoshoot med Julie. Etter skolen i dag dro jeg og Julie hjem til meg for å pakke med noen ting jeg skulle ha med til hun for å krasje natten, deretter hjem til hun for å ordne oss å gå ut å ta litt bilder både til bloggen og instagram. Resten av kvelden nå, sitter vi ute på terassen med musikk, hver våres mac og bare koser oss. Dessverre har noe skjedd med iphotoen min, og photoshop vil heller ikke sammarbeide i dag, med lagring av bildene så jeg ble nødt til å nøye meg med finder og pixlr som tok ganske mye lenger tid, men jeg skal prøve å få fikset det, så ikke bloggingen tar så utrolig lang tid hver gang bare for å velge ut bilder og redigere de osv. Ha en fin fredag kveld allesammen! 
Nivea Lip Butter blueberry blush

Niveas populære lip butter er elsket for sine herlige, fruktige aromaer, fordi de gjør leppene deilige og myke og gir en langvarig følelse av velvære! I tilleg passer de søte små boksene perfekt i lommen. Blueberry Blush med blåbærduft er den nyeste varianten og lukter himmelsk, samtidig som den er veldig myk og god å påføre leppene. 

I likhet med de andre er denne laget med en rik formel bestående av sheasmør og mandelolje som smelter på leppene. Den beskytter og får leppene til å bli silkemyke. 
- Samtidig med lanseringen av den nye duften får lip butter produktene en helt ny emballasje. Alle smakene kommer nå i en ny og innbydene innpakning som presentere de søte boksene på en enda mer tiltalende måte. 

Den eksisterende Nivea Lip Butter-serien består av variantene Raspberry Rosè og Vanilla & Macadamia: 


 

                                           //annonse
Spørsmålsrunde, Q&A

Hei tenkte å sette igang med en spørsmålsrunde med tanke på at det er lenge siden sist, og mulig noen av dere har ting dere lurer på angående meg eller ting jeg driver med eller folk jeg er med osv, så hvis det er noe dere lurer på så kan dere stille spørsmålene i kommentarfeltet så svarer jeg i løpet av neste uke enten på video eller inlegg! -Er lov å spørre anonymt selvfølgelig, men kan ikke love at jeg svarer på det som blir for privat  
Samsara 2015

  Kusinen min skal være russ i buss med 24 andre jenter fra  Rosenvilde med innslag fra Sandvika, Dønski, Stabekk og Valler i sitt første liv i gjenfødelsessyklusen SAMSARA!  Jeg tenkte å tipse dere om de 2 kjempe bra sangene de har kommet ut med i sammarbeid med B-man og Næsty-G ,Martin Tungevaag, Russedress, Mx2, Høvik Hørsel, Render Vikings og Pimp Lotion! Det er verdt å ta seg tid til å høre begge to. - Samsara lenge leve!! 

Lik gjerne facebook siden dems - HER  

Design laget av Julie Viktoria
hits