Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Marc by Marc Jacobs klokke


CopenhagenI dag kom vi hjem fra en kjempe fin familietur med knallvær og kosi københavn, og på danskenbåten som vi kaller den! I dag har det også vært superdeilig vær hjemme og når vi kom hjem dro vi til bestemor og bestefar for å hente en overlykkelig liten hund som var superglad for å se oss igjen<3 Vi fikk lunsj der før vi dro hjem og Andreas kom til meg, som alltid er så koselig når vi har vært en liten stund fra hverandre! Resten av uka skal jeg bare være hjemme å være med venner og slappe av, og i morgen skal jeg dra å hente den nye klokka mi! wii gleder meg :D 
bilder fra turenHei! Litt utover dagen i dag kom vi hjem igjen fra stavern, og med en gang jeg kom hjem kom Andreas til meg, og det var utrolig koselig å se han igjen! I morgen tidlig pakker vi kofferten på nytt for å dra på danskebåten til København hvor vi blir borte i 2 døgn. Derfor blir det en kjempe sen oppdatering fra meg i kveld, for det blir nok dårlig tid til det i morgen tidlig. I nuet sitter jeg og Andreas å ser en litt ekkel skrekkfilm, som jeg nesten burde følge litt med på, så dere får oppdtaering fra båten når det blir litt bilder derfra osv! 
Vannmelondrink

I dag er det Maria som blogger. Jeg og min søster Anja lagde oss melondrink for litt siden, noe som var veldig godt. Noen lager melondrink ut av bare melon, men jeg og Anja hadde lime, sitron og jordbærsaft (som kommer ut av jordbærene)  i også. Det du gjør er å mixe det sammen i mixseren, og så helle drinken oppi den uthulte melonen. Det er en fantastisk sommerdrink som alle burde prøve å lage! Et tips er å hule ut melonen dagen før, putte melon"innholdet" i fryseren sånn at melonen blir kald når du skal lage drinken. Drinken blir da mer fast og kaldere. 

Prøvde å redigere den rosa, haha!

Har du noen gang prøve det før? Hva syntes du?


Finn meg her: (blir ikke sur for nye lesere eller følgere) :)))

www.mmarengs.blogg.no

instagram: @mmarengss og @fieldofdreaming
bildedryss fra i dagHei, siden Thea tok med macen sin hit, kom vi på at vi kan dele 3G med den, så jeg kunne blogge et lite inlegg i dag! Det bruker veldig mye mb så det ble ikke så veldig mange bilder, og jeg fikk heller ikke redigert alle sammen, og som dere ser er det døds stygg kvalitet, men vi overlever ;D I dag har vi gått en lang tur, med is-pause, spilt mini golf og vært ute å badet, og vannet var iiiis kaldt, haha så det tok ikke lang tid før vi gikk hjem igjen. Nå skal vi bare slappe av og snart spise, før vi ser på film i kveld, osv. 
Været i dag? Eh

I dag startet det med vi sto å så på de voksne fikse en boring de skulle ha ned i vannet på plassen der den nye båten til tante og onkel skulle stå! I morgen kommer båten så da skal vi ut å kjøre! Været i dag har ikke akkurat gått ann å gjøre så mye i, så vi har for det meste vært inne og spilt kort osv. Mamma og tante kom fra jobb i dag så når de kom lagde vi taco og koste oss alle sammen, så nå er alle sammen samlet, og i kveld blir det film og kos
Stavern er idyll

Hei, i dag kom vi til stavern, på hytta til onkel og tante! Vi har det allerede kjempe koselig her og, helldigvis er det mulighet for å blogge fra telefonen, så det blir litt oppdateringer underveis. Uansett har jeg fått Maria til å oppdatere litt for meg i helgen, så bloggen ikke bare blir full av mobilbilder:) nå skal vi bare slappe av og fylle tiden med hyttestandar!
Jeg vil lese din blogg!Dagens antrekk er vel sånn jeg bare slang over bikinien, for å ikke blotte meg for mye på bloggen enda haha, men ellers er det knallvær i dag, og det er så herlig :D Uansett har jeg ikke så mye å gjøre før jeg skal begynne å pakke i kveld, så sleng gjerne med bloggadressen din i kommentarfeltet så tar jeg meg en tur innom.
July

 vi går ut døra også begynner det å regne, haha. Det var bare å ta med seg en paraply, så ble det kule bilder alikevell, men heldigvis varte det bare i 5 min ellernoe. I dag hadde jeg ingen planer, så da var det like greit å prioritere bloggen, enn å ligge å sove. Synd, det ikke er sol, eller så hadde jeg ikke hatt noe i mot å ligge å sole meg, men siden det ikke er det får jeg bare slappe av inne, resten av dagen. Kjenner jeg gleder meg til å komme meg ut av huset på en liten ferie straks! snakkes

 

Design laget av Julie Viktoria
hits