Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Late uppdate

heihei, ble en liten sen oppdatering i dag, på grunn av liten tid etter skolen og fotballtrening osv, men jeg ville bare titte innom. I morgen er det også Miley Cyrus konsert og jeg gleder meg så sykt mye, at det går ikke ann! Dere kommer mest sansynlig til å høre fra meg om et par dager! 
prepare for summerHeihei, i dag er det mandag igjen og vi hadde siste mat og helse prøve og fikk standpunktkarrakteren i faget i dag, og jeg ble egentlig helt greit fornøyd. Til uka er det egentlig ganske mye som skjer, blandt annet Miley Cyrus konsert på onsdag, sammen med Julie, og Årnes-dager (tivoli osv) pluss minus andre ting fra torsdag til lørdag og konfirmasjonen til Ane på søndag. Så om det blir mye tid til bloggen vet jeg ikke, men jeg skal prøve så godt jeg kan. 
Hjemme

Hei! Jeg er nå hjemme etter en kjempe koselig helg med familien til Andreas. Fra fredag til lørdag sov jeg hjemme hos Andreas, med jentene siden guttene da allerede hadde dratt inn til der de skulle telte i skogen. På lørdagen dro vi innover for å møte guttene der de campa, og på kvelden dro vi damene til huset til besteforeldrene for å sove der til i dag. Når vi våknet i dag dro vi på frokost før vi reiste innover på den nye hytten dems, og guttene kom dit etterhvert. Jeg har hatt det kjempe koselig og blitt litt bedre kjent med mange fra familien til Andreas, så det var veldig hyggelig. Nå har jeg slått meg til ro hjemme og skal starte å se den nye sesongen på 24, som begynner i dag. 

 

Forresten vil jeg si tusen takk til Julie, som oppdaterte bloggen når jeg ikke var hjemme i går :) 
Gjesteinnlegg

Heiaa! Siden Ida-Amalie er på hytta med noen i familien til Andreas så skulle jeg lage ett innlegg for henne, og siden det er så lenge siden jeg har blogget selv så vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal skrive, Så da samlet jeg sammen noen av de bildene jeg liker på weheartit, og lagde noen (colasjer(?)). Håper dere liker de! -Julieadd pink


Hallo! Det er så varmt i dag, og det har vært ganske varmt de siste dagene, og håper det holder seg ut helgen, siden denne helgen skal jeg være med Andreas og familien hans på hytta, mens vi jentene sover inne, sover guttene ute i telt. De siste timene på skolen i dag gikk vi ned til Årnes for å se Tour de Norge, og det var veldig stemning! Jeg og Andreas gikk hjem før løpet starta da, men vi var der ganske lenge sammen med de andre og fikk gratis ting i bodene der osv, haha :) Ha en fin helg! 
Feirer 1år med kjæresten

 

Hei! Som sagt kom blogginlegget i dag litt seint, med tanke på at vi kom hjem seint, men jeg hjemme nå, og jeg og Andreas hadde det kjempe koselig i Oslo i dag! Det at vi nå har vært sammen ett år er så utrolig, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd, så det at jeg fikk feiret denne dagen med han, kunne ikke blitt bedre<3
Vi har som dere ser vært litt over alt, og ikke bar at vi hadde det veldig koselig, men vi var også kjempe helldige med været og (helldigvis) rotet vi oss ikke bort, haha.. Andreas var også gentleman å spanderte maten på meg<3 Tusen takk for i dag, Andreas! Jeg elsker deg 
Summerlovi'n


I skrivende stund sitter jeg på skolen ute i solveggen og siden det er så mange løvetann ute nå, lagde Andreas en blomsterkrans til meg, og den ble såå fin, så jeg og Julie tok bare noen bilder av det. Siste timen på skolen nå er det fritime så jeg bare bruker den på å skrive et sjapt inlegg til dere før jeg og Andreas drat til Oslo etter skolen! 

<3
antrekk

 

Hei på dere! I dag har vi vært innom blomsterbutikken til tante for å ordne blomster til konfirmasjonen. Etter mye tenking og forsøk på å finne de beste blomstene til å lage et fint bord, kom vi frem til noe, så jeg gleder meg til å se hvordan vi får til resultatet. I morgen skal jeg til Oslo med Andreas, fordi vi har 1års jubeleum, og det kommer til å bli kjempe koselig, men jeg kommer også til å blogge seint, men jeg skal prøve å få til å få tatt noen bilder. 


The other woman

Etter skolen i dag, dro jeg og bestemor til hun som syr bunaden min, for å fikse litt på den, siden den var litt for stor, etter det dro jeg til tannlegen, og det må være den tannlegetimen jeg har vært mest fornøyd med, grunnet den sykt koselige og snille tannlegen jeg hadde! I kveld skal jeg og Julie se "the other woman" på kino, og jeg har gledet meg til å se den helt siden den kom ut, så det var på tidet å se den i dag, siden det er siste dag de sender den på kino.. Tok egentlig 97 bilder ista, men ble selvfølgelig ikke fornøyd med mer enn ett, men dette var bare en liten rask oppdatering, så vi blogges! 
hello Monday


Hei dere! Etter skolen i dag var Andreas med meg hjem en tur, og senere på kvelden dro jeg på fotballkamp. Jeg har hatt et bittelite fravær fra fotballen i det siste på grunn av litt dårlig form og andre grunner, men i dag kom jeg tilbake. I morgen skal jeg og mamma dra å fikse blomster til konfirmasjonen min, og kanskje prøve bunaden på nytt, siden den var litt for stor. Har fått en liten challenge av lillesøstra mi så jeg er nødt til å blogge hver dag i 3 uker for å få premie, så det skal jeg såklart klare, så det er bare å følge med hver dag fremover siden det kommer til å bli masse oppdateringer!
Today'såå så herlig det er å  finne frem en skål med jordbær og blåbær, og bare slappe av i sola, etter den lange dagen som var i går. Jeg hadde det forresten veldig koselig, med venner og familie. Resten av dagen skla jeg bare slappe av og ta det helt med ro før det er ny uke med mye som skal gjøres med forbredelser til konfirmasjon, fotball, skole osv. 


<33
i bunadsveska

 

Med anledning 17.mai trenger man ikke ha med seg så mye mer enn nødvendig, men selvfølgelig er det noen småting som er must i veska fordet! Dessverre, skal jeg ikke bruke bunaden min i morgen, siden jeg ikke "får" bunaden før konfirmasjonen, men på bildet over er veska som hører til, og det er det jeg hadde tatt med meg i den, men jeg kommer nok til å buke en annen veske. 

Solbriller (hvis det blir sol såklart), leppomade, telefon, ørepropper, parfyme. Kommer også til å ta med penger. I morgen blir en lang dag, så gnagsårplaster og andre små nødvendigheter skal jeg ikke se bort i fra at jeg tar med! Håper alle koser seg kjempe masse imorgen.  skrivebordsbakgrunnHei, er nå tilbake etter en ukes pause! Har vært litt andre ting å tenke på i det siste, og det har ikke helt fristet å ta frem kameraet og sminke meg opp for bloggen, men nå er det også snart 17.mai og det blir sikkert litt bilder osv denne helgen, også skal jeg komme opp med mer blogging neste uke! I dag lagde jeg meg ny skrivebordsbakgrunn på macen fordi jeg begynte å bli litt lei den gamle, og det er rett og slett bare bilder fra weheartit satt sammen i collage på picasa. Lagde også en til Ida, siden hun ville ha en, så hun valgte ut noen bilder hun ville ha hva syns dere?
Innkjøpsvideo

 

Sett på 1080p for bedre kvalitet! -Hva syns dere? 
Julie's konfirmasjonI dag var det kjære Julie som skulle konfimeres og jeg og vi andre veninnene som ble invitert hadde det kjempe koselig. Det var kjempe god mat og nydelige kaker, og Julie fikk veldig mye fint og hun var veldig fornøyd når dagen var over! 


Siden jeg skal konfirmere meg i kirken, er fortsatt ikke konfirmasjonsmøtene for meg over.  I morgen skal jeg og de andre konfirmantene hjelpe til i en dåp og ha samtalegudstjeneste, så vi må tidlig opp i morgen. Forresten kjøpte jeg meg litt nye ting i går så jeg kommer enten til å lage innkjøpsvideo eller vanlig innlegg som kommer som ikke så lenge. 

Design laget av Julie Viktoria
hits