Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Herlig påskeværI dag var det sol og jeg tenkte med en gang at det bare var å ta på seg solbriller for å gå ut å ta noen bilder! Det er ikke lenge til jeg skal dra med Andreas på hytta, men jeg hadde god tid til å ordne et blogginlegg, og det er jo bra. Håper det blir fint vær på fjellet for da blir det fint å gå på skitur og kose seg i sola! Ønsker alle en fortsatt god påske! 
Sverige


Hei i dag var jeg og familien en tur i sverige siden vi ikke hadde noenting å gjøre, så vi bestemte oss for å ta en tur! Er alltid gøy med litt shopping og selvfølgelig var jeg i himmelen når vi skulle kjøpe godteri, as always!! Det er jo alt for billig, så nå kan kvisene mine bare kose seg...  også har jeg har masse å ha med meg når jeg skal bli med Andreas på hytta i gaustadblikk i morgen! Vi skal være der til lørdag og da skal vi stå på ski og kanskje bade, gleder meg veldig! Her er litt småtteri som jeg kjøpte i sta: 

Håper jeg rekker å ta noen bilder til bloggen i morrgen før jeg drar også, og jeg håper jeg får til noen inlegg mens jeg er der også, men jeg kan ikke love noe! Uansett skal jeg prøve å oppdatere dere. God Påske<3
Nails done
Cookies i en kopp på 2 minutter!
Denne gangen vil jeg vise dere det samme som sist bare at denne gangen er det cookies i koppen og det er like enkelt og like godt, det eneste som skal til er bare noen andre indgredienser! Egentlig skal det være brunt sukker og usaltet smør, men jeg byttet ut det med vanlig smør og sukker:) Jeg tok også stratossjokoladebiter oppi fordi det var det vi hadde. Jeg følte egentlig at det ble litt tørt siden jeg hadde de i mikroen i 1 min, så jeg anbefaler ikke mer enn 40 sek! Håper det smaker 
In my makeup bag ...

ååh, er det noe jeg elsker så er det sminke, og det er også viktig for meg å ha sminke som holder bra og som har bra kvalitet! Jeg oppdaterer stadig innholdet, og jeg ville vise dere hva jeg har i sminkepungen min, for jeg vil virkelig anbefale alle disse produktene! Hvis dere lurer på hva noe er så er det bare å sende meg melding eller legge igjen en kommentar så skal jeg svare på det så fort jeg kan! 
Antrekk

Hva syns dere? 
Vaffeldagen!


Var veldig koselig å få Alexandra og Birgitte på besøk i dag for å lage vaffler, som forresten ble veldig gode! Vi er ikke sammen så ofte så er alltid gøy å cathe opp litt. Vi tok også noen outfit bilder som jeg kommer til å poste i morgen. I morgen er også bare norsk tentamen igjen, så er vi endelig ferdig! 
Fler som har kost seg med vaffler i dag? 
Rolig mandag

Denne uken har vi de to siste tentamene før det er påskeferie, og det er superdeilig! I morgen er mattetentamen, så dagen i dag går vel egentlig på å lese litt matte, men blir selvfølgelig distrahert av veldig mye annet her hjemme (hehe..) Så tok meg en liten pause for å oppdatere dere, men nå må jeg tilbake til matten, så vi blogges! Brownie i en kopp lages på 2 minutter!


OBS: Jeg vil anbefale å dele denne oppskriften på to kopper siden den er veldig mektig, så en hel kopp kan ofte bli litt for mye! Men den er veldig god :-)
Dagens antrekk bilderHva syns dere om bildene? 
Insurgent!Jeg og Julie har nettopp sett Insurgent på kino, og den var veldig bra. Anbefaler alle som likte divergent å se den hvis dere vil se hva som skjer videre! Nå skal jeg ta kvelden og bare slappe av hjemme, og i morgen skal jeg prøve å poste noen antrektsbilder, hvis jeg får tid! 
By Malene Birger
VSCO grid


Dere kan følge meg på vsco cam her-->http://idaamalielarsen.vsco.co/ hvis dere vil :) 
Sminkevideo- Festsminke alà Sandra!


Husk å sett på 1080p! Hva syns dere? vil dere at jeg skal lage videoer oftere, så kom gjerne med forslag til hva det kan være:) 
upcoming video

Hei, jeg er nå med Sandra, og vi har planer om å lage en videoblogg! Derfor lurer vi på om dere har noen forslag til hva det kan være. Jeg har jo vært kjempe dårlig til å oppdatere bloggen, så tenkte det var en god måte å komme igang igjen på! Så bare kjør på med forslag, så skal vi prøve å få til noe morsomt. 


 

Design laget av Julie Viktoria
hits