Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

tentamen snakk

Hallo i luken 

Denne uken og neste uke er det tentamen annhver dag. Syns det er så kjedelig å sitte på pulten hele dagen uten at jeg kan snakke med noen eller gå rundt hvor jeg vil og all tenkingen gjør at jeg blir så sliten. Norsk tentamen i dag gikk egentlig passe greit, men jeg kjenner jeg gruer meg veldig til onsdag, for da har vi matte som jeg sliter veldig med å øve til og jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Nå er jeg nydusjet og skal bare slappe av resten av kvelden, og ikke tenke mer på det, haha æsj. I dag er det også robinson-uke på paradise hotell og jeg er så veldig spent på hvordan jentene klarer seg uten mascaraen sin der inne. Glemte forresten også laderen til macen på skolen i dag :((( så jeg må forte meg å bli ferdig med det her før den går tom for strøm. 


-Forresten tusen takk for forslagene til video som jeg og søsteren min kan lage! kom gjerne med fler, så skal vi se hva vi får til :) 
grillekos på bryggaHei! I dag etter salg av avisen og litt øving til matte tok jeg og Julie turen til brygga for å grille litt pølser og kose oss i sola! Det var kjempe koselig og vi spiste opp en hel pølsepakke så vi ble veldig gode og mette, haha :D 

I morgen er det ny uke igjen, og vi skal ha norsk-tentamen på skolen. Ganske sikker på at det kommer til å gå bra! Gruer meg mer til mattetentamen som vi skal ha på onsdag og mest sansynlig blir det ikke så veldig mye blogging med tanke på at jeg må bruke veldig mye tid på å øve, men jeg skal se hva jeg får til. Maren lillesøsteren min hadde forresten veldig lyst til å lage en video med meg, men vi vet ikke hva vi skal lage enda, men hvis dere har noen forslag der ute så bare kom med det, så da blir det video om ikke så lenge også. Håper dere også har hatt en fin søndag :) 
Outfit 7


åå kan jo like så godt kalle det sommer ute nå! Det er så herlig vær ute! Gleder meg kjempe mye til flere sånne dager fremover med masse sol. Dessverre skal mesteparten av dagen tillbringes med nesa i mattebøkene, siden vi skal ha mattetentamen på onsdag, men skal være med Andreas og kanskje noen venner i kveld. Hva syns dere om dagens outfit? 

Ha en fin solskinnshelg allesammen! :)
Skogsantrekk
I dag var klassen på skoletur ute i skogen for rett å slett se etter bæsj. Egentlig var det meningen det skulle være masse snø så vi kunne se etter fotspor osv, men det var ikke det, så da ble det bæsj istedet og vi fant masse faktisk! Det som var mest koselig var når vi skulle grille. Vi jentene lagde oss et eget bål og satt rundt det mens vi hadde det veldig koselig og spiste mye godt! Når jeg kom hjem lagde jeg meg kjempe gode havregrynspannekaker med syltetøy og litt knekkebrød. Ble brått veldig sunn egentlig. Nå er det bare å øve til franskprøven vi skal ha i morgen før Andreas kommer til meg en tur, før det skal bli tatt lag-bilder til fotballen i kveld. Ellers vil jeg bare si tusen takk for alle som tar seg turen innom bloggen min og kommenterer osv! Jeg syns det er kjempe koselig og det betyr veldig mye :) 
Jentedagen på nes vgsNes videregåendeskole, idrettslinja hadde en jentedag etter at skolen var ferdig i dag, og jeg hadde det så gøy! Vi hadde først en økt med crossfit som var så utrolig slitsomt, men fikk en utrolig deilig følelse når vi endelig var ferdige! Hvis dere ikke vet hva crossfit går ut på kan dere søke det opp på youtube. Det ble servert frukt og saft før vi begynte på 2 økt med yoga. Yoga er helt klart noe jeg skal prøve å få gjort oftere, og jeg må si at jeg aldri har følt meg mer avslappet, men samtidig var det veldig veldig tungt. Gruer meg en veldig liten smule til i morgen, med tanke på hvor støl jeg helt sikkert kommer til å bli. Fikk også kjempe søte t skjorter hele gjengen, så alle jentene var like, hihi :) Nå er det rett over i fotballtøyet, så vi snakkes! 
Vaffeldagen

Hei! I dag er det selveste vaffeldagen, og halo det beste jeg vet i verden er faktisk vaffler, så denne dagen her er faktisk bedre enn bursdagen min og jul og alt. Høres veldig rart ut ,men namnam. Neste år skal jeg ha vaffelparty på den dagen her og invitere alle jeg kjenner, så bare gled dere til next year. I dag er jeg flink og blogger to inlegg selv om jeg egentlig burde øvd inn siste innspurt på naturfagsprøven vi skal ha i morgen og jeg gruer meg så veldig mye:( skal øve masse mer når jeg er ferdig med det her. Det var Ida som fikk gleden av å bli med meg hjem å steke vaffler i dag og de ble faktisk veldig (overaskende) gode med tanke på at de vi lagde sist smakte som knekkebrød, haha. Nugatti forresten testes på vafflene i dag, det smaker som heaven on earth og det bare smelter på tunga (ååh :D ) 
Når vi var ute i sta måtte Ida bevise hvor god hun er i å stå på henda i forrhold til meg, også ja her ser dere. :( 
outfit 6
Sunday's


Heihei. Søndag igjen, og dagen i dag har jeg egentlig bare tatt helt med ro etter at jeg kom hjem fra Ida og avissalget i dag. Har fått unnagjort både ansikts behandling og fikset neglene, ryddet rommet og blogging med musikk på det høytaleren. Til uken blir det masse travelt med prøver og siste inspurt med øving til matte tentamen, Hvor mye tid det blir til blogging vet jeg ikke, men jeg tar det som det kommer. Dere ser forresten i bakgrunnen på bildene at jeg har satt opp nytt "sminkebord" på rommet! Kommer nermere bilder av det senere når resten av rommet også er på plass sånn som det skal, men jeg er uansett kjempe førnøyd og rommet mitt blir bare mer og mer rosa og jentete og jeg elsker det :D 

Ha en fortsatt fin søndag allesammen! 
Lørdags kos
Hei etter en veldig travel uke, har jeg tatt denne lørdagen veldig med ro sammen med Andreas hjemme og koste oss med vaffler og smoothie. I går ble Andreas med familien min på ikea for å kjøpe inn litt diverse til rommet mitt (inkludert) ny lampe endelig! Har sånn lampe med blå elefanter på som blir veldig deilig å få byttet ut haha :) Kan komme nermere detaljer av rommet når det begynner å bli mer ferdig og møbler er på plass osv. Min kjære Idamor har også bursdag i dag, så jeg drar til hun i kveld for å sove over hos hun. 

Ha en fin helg da!
outfit 5
Marc by Marc JacobsFor et par dager siden bestilte jeg meg dette coveret til Macen. Jeg tar den veldig ofte med meg på skolen osv, og der er ikke helt safe å ha den rett i sekken, så måtte nesten invistere meg en. 

I dag og torsdag og Fredag er vi på utplassering på vgs. Jeg og Julie går media og kommunikasjon og i dag lærte vi oss ganske greit å bruke photoshop. De to neste dagene skal vi ut å ta bilder og filme. Kan evt skrive mer om det senere. Det har også blitt ganske vår og sol nå, så jeg skal prøve å få tid til å legge ut oftere med outfit bilder fremover. 
hverdags sminkeprodukter

Dette er da sminken jeg bruker hver dag. Sånn typpisk "jeg er bare 14år og bruker mest sminke fra cubus, hehe" Bytter gradvis ut mange av produktene til noe som er litt bedre etterhvert som jeg får penger til det! Enn så lenge duger dette faktisk veldig bra for meg.

På huden bruker jeg foundation, pudder og consealer. Har litt problemer med uren hud, så det er veldig viktig for meg å få dekt det til, ellers føler jeg meg veldig ukomfortabel. Resten er jeg veldig veldig glad i leppestift og farger på leppene, og jeg bruker det veldig ofte også på skolen. Den på bildet er den jeg bruker mest og er fra The Body Shop. På øynene er det alltid øyenskygge som varierer veldig, men mest denne fra hm og mascara fra max factor og loreal, og så tilslutt øyenbrynene såklart, som er fra hm.


okei, vet ikke hva dere syns, men jeg syns jeg helt ærlig er stygg uten sminke. Eneste jeg liker med meg selv da, er at øynene mine av en rar grunn er større, og jeg liker fargen ganske godt, men ellers.. Eneste som er redigert på bildet er litt på lysstyrken. Har ikke noe imot å legge ut bilder av meg selv uten sminke eller være med Andreas eller venner uten sminke, Det er bare at jeg ser ikke så veldig fresh ut, haha. 

Mamma har bursdag i dag, så Gratulerer kjempe masse med dagen verdens beste mammamin <3
Popsenteret i oslo
Vi dro på klassetur til Oslo i dag for å dra på popsenteret som var kjempe gøy syntes jeg! Mange sa det var kjedelig, men vi spilte inn sang og lagde "cover forside", itilleg til at jeg var kjempe fornøyd med gruppen min, som gjorde at det ble litt eksta morsomt å gjøre det vi skulle:) Vi spilte inn mamma mia, og gruppa vår het "Sluts with nuts", haha. Det ble også egentlig ganske mye venting og av en eller annen rar grunn -rakk(?) vi ikke å gjøre det vi skulle gjøre på slutten. Uansett hadde jeg hvertfall en fin dag. 


Tror ikke jeg legger ut sangen, men her er hvertfall bildet med Sofie, Simen og Marcus. På bildene over er forresten Hollister hettejakka og olajakka Julie (@juliejevne) sine. 
SleepoverJeg sover over hos Julie i natt siden vi skal på klassetur til Oslo i morgen. Er egentlig ikke noe spessielt som skjer eller kommer til å skje i kveld, bortsett fra at vi tok 10 misslykkede bilder som aldri noen kommer til å se noen gang. Nå skal vi bare se paradise og spise banansplitt som snille lillesøsteren til Julie lager til oss :-) Det er egentlig en koselig slutt på noe som har vært en skikkelig fæl torsdag fra vår side. 
 
Heihei

Jeg må selvfølgelig klare å minne meg selv på at jeg må blogge i ukedagene også selv om det er mye som skjer, både med venner, skole og kjæreste som skal prioriteres. I dag ble jeg med Andreas hjem, for å trene litt og (egentlig ta bilder og blogge), men som ikke ble noe av. Har planlagt mange innlegg som jeg skal lage så fort jeg får muligheten.
Bolle søndag
I dag er det Fastelavens-søndag, som er kjempe koselig å feire en liten "feiring" sammen med familien og spise boller med krem og syltetøy. Vi hadde også en liten vri i år hvor vi lagde 3 forskjellige type boller, hvor den ene var som skolebolle, bare at vanilje kremen var inni bollen også hadde vi melis med kokkos på toppen. Mamma lagde også boller med oreo-kjeks inni og det smake så godt, at jeg nesten blir nødt til å lage det hver dag! Så den siste som var vanlig "standar" bolle med krem, syltetøy og melis dryss på toppen! Jeg har iallefall spist meg mett på boller og sett ferdig sesong 4 på The Vampire Diaries i dag. 

Håper alle har hatt en fin  fastelaven søndag! 
Video, Svar på spørsmålSett på 1080p, hva syns dere? 

Design laget av Julie Viktoria
hits