Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Jeg hjerter..


..Sminke! Sminke er virkelg noe som tar mye tid hver morgen om som svir i lommeboka med tanke på at det er en forbruksvare. Dette er noe av sminken min som er favorittene og det som er mest brukt, jeg har også noen hverdagsprodukter liggende som jeg ikke klarer meg uten. I posten i dag kom billion dollar brows-øyenbrynsblyant som jeg har bestilt fra coverbrands, den har jeg ikke prøvd ut enda, men blir sikkert en ny favoritt og helt klart en livredder når den 2cm korte gamle brynspennen fra Hm som ikke går an å holde i lenger ikke lenger er mulig å bruke. Senere kan jeg kanskje lage sminkevideo eller noe lignene for å vise dere hvordan jeg sminker meg til feks hverdag eller fest. 


Dayli inspiration


Last night


antrekk


Andreas knipset noen bilder av meg i samme slengen som vi tok profilbildet til han. Gleder meg til å se alle antrekksbildene jeg får tatt iløpet av året, så skal prøve å ta så ofte jeg kan! 
Godt nytt år!... og et av nyttårforsettene mine er faktisk at jeg skal komme tilbake på bloggen, fordi jeg har jevnlig med lesere som titter innom og jeg savner at bloggen er en del av hverdagen. Jeg har jo aldri sluttet, men jeg er jo kanskje den verste til å faktisk oppdatere bloggen å holde den gående, så nå er jeg tilbake for fast håper jeg. Håper at alle hadde en fin feiring i går med venner og familie! Det hadde hvertfall jeg! 

Design laget av Julie Viktoria
hits