Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

ATMJaaaaaa, som dere kanskje skjønner, sitter jeg nå med den dumme matteboka å prøver å gjøre hvertfall NOE. Vi hadde del 2 av mattetentamen i dag og skal ha del 1 på fredag, som jeg MÅ gjøre det bra, med tanke på at den jeg hadde i dag ikke gikk 100% etter planen. Men ja! Da vet dere hvorfor jeg har vært litt fraværende denne uka, og jeg er glad for at noen fortsatt titter innom bloggen min, selv om jeg ikke har postet noe på facebook<33 Ønsk meg lykke til!! Snakkes:*
Yesterday through my phone

På onsdag fylte jeg 17 år, så i går dro jeg og vennene mine inn til Oslo for å spise på Olivia på aker brygge for å feire meg litt! Der var det kjempe god mat, og vi koste oss masse. Etter vi hadde spist gikk vi litt rundt i byen, mens vi ventet på toget. Det var så fin solnedgang så vi gikk opp til festingen å tok litt bilder, å bare hadde det gøy før vi ruslet ned Karl Johan for å komme oss til toget. Jeg hadde virkelig en koselig dag, og nå er det bare et år igjen til jeg blir 18 også, og det kommer til å gå sinnsykt fort! :D 
Uken som gikk...

Kanskje litt i seineste laget at jeg begynner å blogge om forrige uke, men bedre sent enn aldri! Uken som gikk skjedde det ikke så utrolig mye med tanke på at jeg er på skolen hver dag, og ikke så mye mer enn det, menmen here we goo. 


 

Ukens opptur Må nok være gymtimen forrige torsdag, haha.. Tro det eller ei, men jeg syns det er så utrolig gøy med volleyball, og siden jeg og gruppa mi var litt useriøse endte det opp med tidenes latterkrampe. Sånne øyeblikk setter jeg pris på i hverdagen ass, :pppp 

Ukens Nedtur På mandagen klarte selvfølgelig klumsete meg å falle av stolen på skolen, så jeg slo halebeinet så hard at jeg omtrent ikke greide å gå. Er heldigvis mye bedre nå, men har fortsatt vondt, haha huff, da gikk jeg virkelig rundt å så ut som jeg hadde driti på meg. 

Ukens tanke er noe jeg har tenkt så mye på i løpet av uken. Vi hadde en oppgave på skolen om å lese forskjellige tekster, og en av de omhandlet æresdrap. Jeg kjenner jeg blir så utrolig lei meg og frustrert når jeg tenker på alt det vonde som skjer andre steder i verden. Jeg har virkelig ofret tankene mine til alle kvinner som blir utsatt for dette. Kjenner jeg kunne laget en debatt, noe jeg ikke tør, men hadde hatt så utrolig mye å si om det, så kanskje en dag.Ukens cravings må være is! Hart vært tilbud på is i alle butikkene omtrent, og jeg har gått å tenkt på is hele tiden! Spessielt når sola titter frem, for da får jeg så sommerfølelse! 

Ukens sang blir litt vanskelig å velge, for jeg har ikke hørt så mye på musikk denne uken, men jeg liker veldig godt -Breathe av Seeb. Ellers går det veldig mye i russesanger for tiden. 

Ukens film er vel Kautokeinoopprøret siden det er den eneste filmen jeg har sett denne uken, vi så den på skolen, og jeg syns egentlig ikke den var noe særlig bra heller, dessverre. Smak og behag. 

Ukens favorittantrekk er vel dette .. tok bare antrekksbilder to ganger forrige uke, så da likte jeg dette best. 

Ukens innkjøp: Bestilte to kjoler på nelly, som jeg kan vise til dere senere. 

Ukens flause er helt klart når jeg falt av stolen på skolen. Pang sa det så lå jeg der. Alle i klassen snudde seg og mange begynte å le :(((, men til mitt forsvar var det ikke min feil at jeg falt så hmm ja, uansett skikkelig pinlig de to sekundene jeg lå der under pulten bak meg å syntes synd på meg selv. Håper det aldri skjer igjen for å si det sånn. Mange trodde sikkert jeg var dum å vippa på stolen, men det var jeg jo ikke da. 


I morgen har jeg bursdag så gleder meg masse! Vi slutter på skolen 11.20 og vi har engelsk-fagdag og det eneste vi skal gjøre er å lære oss en dans, så det blir gøøy! Må dessverre jobbe litt med en matteinnlevering etter skolen, men på kvelden skal jeg og Andreas en tur på jessheim for å spise litt og gjøre noen andre ærender. 

<3 Ida-Amalie 
PIZZA TIME


 

Kvelden min beskrevet med 3 bilder. Hunde-kos, pizza og film med familien. Jeg setter virkelig stor pris på sånne kvelder. Spessielt siden det er så viktig å tilbringe tid med hele familien. Favoritt-pizzaen min er selvfølgelig hjemmelaget (ukens høydepunkt, haha). Vi har begynt å se på en film som heter Walt before Mickey, som handler om hvordan livet til Walt Disney var før og veien hans til han ble kjent osv da. 


Ellers i dag har jeg vært på jobb og gjort endringer i designet. Hva syns dere? Kommer nok til å bytte ut header-bildet og gjøre litt mer endringer etterhvert, men det kommer ikke til å bli helt med det første. Nå skal jeg bare slappe av å kose meg resten av kvelden. Skal se ferdig filmen og spise masse snoop. Ha en fin lørdag videreee
Cozy friday


 

Heii, i dag er det endelig fredag! Ble så glad når læreren kom inn i fransken i dag og sa at vi skulle lage canadiske pannekaker med sirup og smør. Hele timen gikk egentlig bare bort til kos, og de var gode også! Fikk lyst til å lage min egen variant, med sjokolade og jordbær, så kan legge ut oppskrift hvis jeg gjør det en dag! Veldig fin avsluttning på skole-dagen.

 

På fredager er vi også så helldige at vi slutter 11.20, så jeg og Guro tok oss en tur ned til Spenst etter skolen for å trene litt. Når vi var på vei ut ser vi at det pøsregner. Vi bare løper til nærmeste butikk å kjøper oss is på halv pris, mens vi sitter inne på butikken å spiser den til den slutter å regne, så vi kunne gå hjem, haha! 


 
 

I kveld skal jeg på en koselig grill-kveld med Andreas sin familie så jeg er snart klar til å dra til toget. I morgen gleder jeg meg veldig, fordi da skal jeg bytte design og ta bilder til ny header. Har funnet et design som jeg liker veldig godt, så skal sette inn det å endre på det, så det blir mer personlig. Så i morgen blir det bare å følge med :-) Vet ikke hvor lang til det kommer til å ta enda, men skal prøve å gjøre det så fort jeg kan! 

 

<3Ida-Amalie
Lunsjdate

 I dag ble jeg med Guro hjem etter skolen, og vi lagde oss tidenes lunsj! Vi følte for å være litt sunne så mekka sammen pasta og kylling salat. Det er nok den beste salaten jeg noen gang har smakt, så anbefaler alle å ta oppi salat-kylling, for det var virkelig toppen av kransekaka. Smaker 10 ganger bedre enn om man har oppi vanlig kylling, spør du meg. 

 


 


 


 namnam, nå skal vi bare slappe av å se litt på tv, før jeg drar til Andreas for å trene senere i kveld. Ha en fin dag videre! 
 
Uken som gikk...

I dag er det mandag og ny uke, og i den sammenheng tenkte jeg å skrive en liten oppsummering om uken som gikk. Ikke at det skjedde utrolig mye spennende forrige uke, men jeg skal få skrapet sammen noe! 

 


 

Ukens høydepunkt må være Osloturen med jentene! det var både koselig og morsomt! Vi gjør som sagt sjeldent noe sammen alle sammen, så det var på tide! Et annet lite høydepunkt var at jeg fikk kommet godt i gang med bloggen. Leserantallet stiger, og det er jeg veldig glad for, så tusen takk til dere som titter innom! Det betyr mye<3

 

Ukens instagram-profil @alexisren, trenger jeg å si noe?! Hun og kjæresten @jayalavarrez er GOALS af. Sykeste!!

 

Ukens låt er helt klart, Famous av Kanye West. Hva skal jeg si? kjærlighet ved første lytt?? haha uansett, fineste sangen som har gått på repeat hele uka. Blir nok aldri lei. Skal ærlig inrømme selv om jeg er number 1 Kardashian fan, at jeg ikke er særlig fan av Kanye sine sanger, men denne traff rett i hjerterota om jeg kan si det sånn. 

 

Ukens mest leste inlegg var faktisk inlegget jeg la ut om treningsøvelser! Virker som mange liker å lese om det, så da frister det å lage fler treningsinlegg også! Kom gjerne med tips også!  

Ukens cravings er alltid er! sjokolade.. skjønner ikke hvorfor jeg alltid har så lyst på sjokolade, men det er jo bare så sinnsykt godt,  kanskje ikke så rart jeg har lyst på det hele tiden! Og nå fikk jeg vann i munnen ja... gjett hvem som fikk lyst på sjokolade!! 

 

Ukens bilde var ikke vanskelig å velge ut. Lille snuppa mi er jo såå god. Kan ikke beskrive hvor glad jeg er i hun! 


 

og til slutt, ukens nedtur.. som jeg faktisk måtte gruble litt på fordi jeg ikke kom på noe spessielt dumt, men så kom jeg på at det har jo vært mye regn, pluss at jeg hadde prøveeksamen i fransk på fredag, som virkelig ikke gikk bra, :/// jaja. 

 
Gårsdagens snapchat-moment's

Heihei, og god lørdag! I dag startet jeg dagen veldig bra. Når jeg stod opp fikk jeg laget meg en god frokost, og kommet meg på trening, og da startet jeg med å løpe intervaller, så trente jeg litt mage og knebøy! Resten av dagen har jeg tenkt til å rydde rommet, lage klart noen blogginlegg, Maria komme en tur til meg, så vi får se hva vi finner på!, i kveld skal jeg bare slappe av å se sereier osv. 


 

Nå tenkte jeg å vise dere litt snapchat bilder som ble tatt i bursdagen jeg var i, i går! Vi hadde det kjempe gøy, og tiden gikk utrolig fort, og masse selfies ble det også! 

<3 Ida-Amalie 
Oslotur med jentene

Hei! grunnen til sen oppdatering i dag, var fordi jeg har vært i oslo med veninnene mine! Er lenge siden vi har funnet på noe alle sammen utenom fest og skole, så var koselig! Vi hadde noen ærender, og litt shopping. Om dere vil følge jentene på instagram heter de, @tuva.dyre, @juliejevne, @ingvildberge, @idakrybelsrud og @sandraopsann. Her er dagens antrekk: 


<3 Ida-Amalie 
Puppy loveOm det er noe som lyser opp hverdagen min, er det virkelig den lille hunden min Mille <3 Hver gang jeg kommer hjem, kommer hun løpende mot meg for å hilse, og hun er så glad. Hun er alltid der for å kose, når jeg skal slappe av, og alltid til å leke med om jeg kjeder meg. Siden jeg var liten har jeg alltid hatt lyst på hund, og for et par år siden når veninnen min Maria sin hund fikk valper, gjorde jeg ikke annet enn å mase på mamma og pappa om å kjøpe en av de. Tilslutt gikk vi med på å hilse på valpene for å se om vi reagerte på de, med tanke på at vi er allergiske. Helldigvis siden Mille er blanding mellom pomeranian og dverg-pudden er hun allergivennlig, så det passet perfekt. Etter møtet med valpene måtte vi bare skaffe oss en av de, og det endte opp med at vi valgte hun, og det er jeg så glad for! Her er bilde av hun når hun var valp, første dagen vi hadde hun : 

<3<3 elsker deg, lillevenn 
Tilbakeblikk: Sommerferien

Hei! Jeg sitter her å mimrer tilbake til sommerferien og alle de morsomme tingene jeg gjorde og siden jeg ikke blogget på den tiden har dere ikke sett hva jeg gjorde i sommerferien uansett, så passer perfekt med et lite tilbakeblikk. Bare av å se på alle bildene, kjenner jeg at jeg blir trist, og jeg kjenner jeg gleder meg utrolig mye til neste sommerferie allerede! 


 

VG-lista med vennerCreta tur med familien Hyttetur med Birgitte i Sandefjord Tyrkia tur med kjæresten  

Kjenner jeg skulle øsnke jeg bare kunne hoppe på et fly med det samme! Den sommeren var fyllt med masse minner og gode venner og familie! 

 
Bare dårlig vær?

Nå begynner jeg å bli ganske lei av at sola gjemmer seg bak skyene og at himmelen gråter nesten hver eneste dag. Har lyst til å gå ut å ta bilder, og nyte spaserturen hjem fra skolen, uten å gjemme meg under en paraply. Håper sola titter frem snart så det ikke blir så trist frem mot våren. Kanskje jeg skal investere i et par nye gummistøvler og ny regnjakke? 

Etterpå skal jeg ta meg en treningsøkt, og siden jeg trener fler ganger i uken, tenkte jeg å blogge litt om trening og hvordan jeg gjør øvelser, hvis det er ønskelig? Kom gjerne også med andre forslag om det er noe annet dere vil jeg skal blogge om fremover! Hadde også håpet på å få til noen videoer så det blir litt variasjon, så om dere har noen ønsker om hva jeg skal lage video om er det bare å kommentere i vei! 
Været får tærningkast 6!

I dag har jeg og Andreas hatt en utrolig fin dag i bakken! Det var knallblå himmel og sol:) Det var også veldig varmt, og det var veldig deilig! Nå skal vi bare slappe av resten av dagen på hytta.
Update fra fjellet

Været er veldig fint og vi har vært ute å gått en liten skitur og sitti ute i sola å solt oss! Når sola ble borte gikk vi inn så i kveld skal vi bade i boblebadet ute! Nå skal vi bare slappe av og snart se litt film ellernoe!
Sverige


Hei i dag var jeg og familien en tur i sverige siden vi ikke hadde noenting å gjøre, så vi bestemte oss for å ta en tur! Er alltid gøy med litt shopping og selvfølgelig var jeg i himmelen når vi skulle kjøpe godteri, as always!! Det er jo alt for billig, så nå kan kvisene mine bare kose seg...  også har jeg har masse å ha med meg når jeg skal bli med Andreas på hytta i gaustadblikk i morgen! Vi skal være der til lørdag og da skal vi stå på ski og kanskje bade, gleder meg veldig! Her er litt småtteri som jeg kjøpte i sta: 

Håper jeg rekker å ta noen bilder til bloggen i morrgen før jeg drar også, og jeg håper jeg får til noen inlegg mens jeg er der også, men jeg kan ikke love noe! Uansett skal jeg prøve å oppdatere dere. God Påske<3
Nails done
In my makeup bag ...

ååh, er det noe jeg elsker så er det sminke, og det er også viktig for meg å ha sminke som holder bra og som har bra kvalitet! Jeg oppdaterer stadig innholdet, og jeg ville vise dere hva jeg har i sminkepungen min, for jeg vil virkelig anbefale alle disse produktene! Hvis dere lurer på hva noe er så er det bare å sende meg melding eller legge igjen en kommentar så skal jeg svare på det så fort jeg kan! 
Vaffeldagen!


Var veldig koselig å få Alexandra og Birgitte på besøk i dag for å lage vaffler, som forresten ble veldig gode! Vi er ikke sammen så ofte så er alltid gøy å cathe opp litt. Vi tok også noen outfit bilder som jeg kommer til å poste i morgen. I morgen er også bare norsk tentamen igjen, så er vi endelig ferdig! 
Fler som har kost seg med vaffler i dag? 
Rolig mandag

Denne uken har vi de to siste tentamene før det er påskeferie, og det er superdeilig! I morgen er mattetentamen, så dagen i dag går vel egentlig på å lese litt matte, men blir selvfølgelig distrahert av veldig mye annet her hjemme (hehe..) Så tok meg en liten pause for å oppdatere dere, men nå må jeg tilbake til matten, så vi blogges! Insurgent!Jeg og Julie har nettopp sett Insurgent på kino, og den var veldig bra. Anbefaler alle som likte divergent å se den hvis dere vil se hva som skjer videre! Nå skal jeg ta kvelden og bare slappe av hjemme, og i morgen skal jeg prøve å poste noen antrektsbilder, hvis jeg får tid! 
Last night


last saturday night
På lørdag feiret jeg og Alexandra bursdagen vår sammen! Jeg hadde bursdag i april og Alexandra hadde sin i sommer, men vi valgte å feire den sammen uansett, bedre sent enn aldri hehe.. Vi hadde en kjempe koselig kveld og koste oss veldig masse! 

Dette er en veldig hektisk uke fordi alle lærerne har valgt å ta alle prøvene og innleveringene den siste uken rett før ferien selvfølgelig, så alt kom plutselig på en gang, og i dag var jeg hjemme fra skolen på grunn av sykdom, men begynner å føle meg bedre så jeg drar mest sansynlig på skolen i morgen og skal prøve å få blogget litt bedre enn det jeg har gjort den siste uken! 
Tusenfryd

I dag har jeg vært på tusenfryd med Rebekka, Preben, Celine og Frida, og det var kjempe koselig å se alle igjen og itilleg bli kjent med Frida:) det ble mobilinlegg denne gangen for jeg tok ikke med kamera så da ble det disse få bildene jeg tok med iphonen,men det får duge! Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og dytte godis, hva har dere gjort i dag? ?
Jeg lever

Har ikke blogga på en stund men jeg tok meg bare en liten pause tror jeg. Men nå er jeg tilbake on track! Skal endre litt på designet også sånn at jeg får lasta opp bildene i 800px istedet for 700 fordi det syns jeg er litt finere også skal jeg få meg ny header og sånn, så det blir sikkert bra!
♣Ida-Amalie 

1.Desember - Julekalender til bloggen


♥foto og redigering av meg, med nikon D5100 og picmonkey
Ææ, første desember og ikke lenge til Jul! Gleder meg kjempe masse til jul og er det noe jeg virkelig elsker så er det nedtelling! 

Tenkte å ha en julekalender på bloggen som kommer til å se slik ut : 

♦1.Desember: Welcome to december
♦2.Desember: Første søndag i advent
♦3.Desember: Gavekalenderen min 
♦4.Desember: Videoblogg
♦5.Desember: Kjole vs Kjole
♦6.Desember: Et bilde, tre redigeringer
♦7.Desember: Et bilde du tok i dag
♦8.Desember: Dagens kalendergave
♦9.Desember: Dagens kalendergave, andre søndag i advent
♦10.Desember: Dagens outfit
♦11.Desember: vinterinspirasjon
♦12.Desember: topp 10 Juleønsker
♦13.Desember: Lucia dagen
♦14.Desember:  top 3 fineste julesanger
♦15.Desember: Dagens kalendergave
♦16.Desember: Dagens kalendergave, tredje søndag i advent
♦17.Desember: Juleinspirasjon  
♦18.Desember: Videoblogg
♦19.Desember: Gamle Julekortbilder
♦20.Desember: Bilder av deg fra tidligere juletider
♦21.Desember: Julesangvideo
♦22.Desember: Dagens kalendergave
♦23.Desember: dagenskalendergave, fjerde søndag i advent
♦24. Desember: JULAFTEN ♥♥♥ 

//inegget ble laget for en stund siden så poster det i dag, men det kan jo også bli endringer.

Hva syns dere om kalenderen?
-Ida-Amalie♣ 
What a weekend

Det var da kort oppsumert bilder av min helg. Fra lørdag til søndag sov jeg over hos Maria, og i dag var jeg med Ane, Arne Martin, Marte, Alexandra og Birgitte og så på Julie i en forestilling "En Jul i gamledager" som var kjempe koselig. 

Hva har dere gjort i helgen? 
Ida-Amalie♣


 
Helgen

I dag har jeg vært hos fettern og kusina mi i bærum, og det var kjempe koselig! Vi lagde en video også som jeg skal prøve å lage ferdig i dag så da kommer den muligens i morgen. Var også på overnattings bursdag hos Marte fra i går til i dag som det står i inlegget under og det var kjempe koselig♥

Hva har dere gjort i helgen?

Ida-Amalie ♣Håndballkamp


I dag var jeg på håndballkamp sammen med Sofie, Kaja, Julie og Ida for å se på J99 spille, og senere ble jentene med meg hjem for å se på film! kjempe koselig♥

Hva har dere gjort i dag? 

Ida-Amalie ♣

Ny-kliptVar kjempe deilig å få vekk de slitte tuppene! Men nå håper jeg det vokser fort ut igjen siden jeg vil ikke ha det såå kort egentlig. Men ja hva syns dere? 

Ida-Amalie ♣

Høstfest

Hadde en koselig kveld på høstfesten i dag og heldigvis møtte jeg herlige Selma, så det ble ikke så kjedelig som jeg hadde trodd siden det var egentlig bare små barn og voksene der! Så tusen takk Selma, du redda kvelden min :-) 

Jeg har også klipt meg i dag, så det kommer inlegg om det i morgen. 

Ida-Amalie ♣
TUDAJ

I natt sov jeg, Henriette, Marte og Birgitte over hos Alexandra og det var veldig koselig♥ 
Også skal Birgitte sove hos meg til i morgen siden foreldrene hennes er på en liten ferietur sammen! Det er utrolig deilig med laaang helg, men jeg kjenner jeg kommer til å grue meg veldig til heldagsprøve(tentamen) i norsk på Tirsdag.. ønsk meg lykke til dere! 

I morgen skal familien på haloween/høst fest hos en annen familie så kanskje det blir noen bilder derfra også!

Ha en fortsatt god fredagskveld dere! 

Ida-Amalie og Birgitte ♠ 


Bilder fra fotballavsluttninga på søndagHva syns du om bildene? (ble forresten i litt blanda rekkefølge, men ..) 

Ida-Amalie ♥♥

Konsert- Lørdag/søndag

Konserten vi hadde på lørdag var kjempe gøy og det var utrolig koselig og jeg hadde en super dag! 


fineste gjengen! 
Lørdag var en sååå herlig dag! 

Søndag : 

ble ikke så masse bilder på søndag da siden nesten alle ble like, men det er forresten meg med svart kjole i midten! 

Hva syns dere om bildene? 

Ida-amalie ♥


Når jeg våkner opp til dette♥♥

Ida-Amalie Valgfag!

I dag er det valgfag dag og jeg har fysisk aktivitet og helse, så da kommer skole dagen min til å bli en idretts dag!Hva skal dere i dag? :) 

Ida-Amalie ♥♥ 
Kamera mitt er tilbake!

Endelig! 
Ida-Amalie ♥ 
Pysj dag i dag!
dagens outfit! 
I dag er sånn dag igjen som jeg ikke gjør noen ting så da kom Birgitte til meg en liten tur og vi har egentlig ikke gjort noe annet enn å se på tv og slappe av! 
også grunnen for at jeg nesten ikke blogger nå er fordi jeg driver å lager meg et design og det er ganske mye å gjøre på det for å si det sånn! :-) 

Hva har dere gjort i dag?

Ida-Amalie♥ 
Tired

Nå ligger jeg egentlig bare her og slapper av! Tok med dyna ned, satte på meg koseklæra og skrudde på tv'en. I dag er det bare en sånn dag jeg ikke skal noen ting så det blir godt å slappe av litt i dag! 


herregud, så styyyygt jeg haaaatttttteeeeerrrr web camera bilder, men vil ikke bruke sånne gamle bilder, også har jeg jo ikke kamera, så vi får bare leve med det en uke til  alle sammen.

Hva har dere gjort i dag? 

Ida-Amalie ♥

 
Miss my camera!


Det aller første bildet jeg tok med kamera, haha kjeeeeempe dårlig kvalitet! Uten kamera blir det ikke s masse bilder på bloggen heller! Komme til å få det tilbake iløpet av neste uke forhåpentligvis, også skal jeg få kjøpt meg stativ og fjernkontroll snart også, så da kommer jeg til å få til masse outfit også! så dere kan bare glede dere til fremover, jeg looover :) 

Ida-Amalie ♥
Lørdag!

På lørdag var jeg en liten tur hos Julie før jeg dro til Birgitte, og da tok vi en del bilder, og nå har jeg fått de så da kan jeg legge de ut nå :) 

Hva gjorde dere på lørdag? 

Ida-Amalie ♥


Litt her og der

Har egentlig vært med Marte, Birgitte og Alexandra hver dag siden torsdag så da tar jeg bare en liten oppsumering med litt bilder jeg :) 

Torsdag(tror jeg blogga om det da men uansett) :


//Da ble disse to herlighetene med meg hjeeem. 

Fredag:


//fredag ble jeg, Birgitte og Alexandra med Marte hjem og lagde taco og tok masse bilder, men har lagt ut fler lenger ned

Lørdag : 
//tok nesten ingen bilder men, vi sov over hos Birgitte fra Lørdag til Søndag


Hva har dere gjort i helgen? 

Ida-Amalie ♥
Ny musikkvideo!han er sååå kjekk srgn fljgnsdlvjcxnv lxjf,v kjxc,vn ♥♥ hehe, elsker den!

Hva syns dere om den nye musikkvideon til Justin bieber? 

Ida-Amalie ♥ 

 
Kulehva har dere gjort i dag? 

Ida-Amalie :-) 
Busy girl

I dag ble Marte og Birgitte med meg en liten tur, hjem og det var kjempe koselig og som alltids like gøy! og egentlig ser jeg helt forferdelig ut siden jeg er kjempe forkjøla, og da hadde jeg ikke på noe sminke ellernoenting, men samma det. 
Senere i dag dro jeg på kino sammen med Julie og så på en film som het Skvis og den var helt passe grei egentlig, og det var jo bare meg og Julie i salen så vi kunne le litt høyt og sånn, så det var litt gøy! 

Nå skal jeg bare slappe av, hva har dere gjort i dag? 

Ida-Amalie ♥
 
Sick

I dag er ullykkes dagen min, hvor jeg har gått rundt på skolen i dag snufsete med utseende som en heks, og følt meg absloutt ikkebra! Stakkars med elever som måtte høre på meg sitte å snufse hver gang vært 10.sek. Skulle egentlig på fame i dag også, men det orka jeg rett og slett ikke siden jeg sovna mitt opp i leksene, så jaja. skal ikke klage mer nåå. 


//unnskyld for så mye web camera bilder, men har ikke noen andre å bruke nå for tiden ..

Ida-Amalie ♥
 

Design laget av Julie Viktoria
hits