Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Jeg hjerter..


..Sminke! Sminke er virkelg noe som tar mye tid hver morgen om som svir i lommeboka med tanke på at det er en forbruksvare. Dette er noe av sminken min som er favorittene og det som er mest brukt, jeg har også noen hverdagsprodukter liggende som jeg ikke klarer meg uten. I posten i dag kom billion dollar brows-øyenbrynsblyant som jeg har bestilt fra coverbrands, den har jeg ikke prøvd ut enda, men blir sikkert en ny favoritt og helt klart en livredder når den 2cm korte gamle brynspennen fra Hm som ikke går an å holde i lenger ikke lenger er mulig å bruke. Senere kan jeg kanskje lage sminkevideo eller noe lignene for å vise dere hvordan jeg sminker meg til feks hverdag eller fest. 


Antrekk

Hva syns dere om bildene? 
TGIF friday's

I går var siste dag på utplassering på jessheim vgs, så vi jentene dro på den nye fridays restauranten på senteret! Det var utrolig koselig og veldig god mat:) Etter maten var jeg og Sandra litt med Andrè og Andreas, og så ble jeg med hjem til Andreas for å trene litt, siden han har treningsstudio i garasjen overtaler han meg, men det er jo forsovidt bare bra da! 
 
Ubesvarte spørsmål

Endelig har jeg svart på spørsmålene som ble stilt i kommentafeltet, forrige spørsmålsrunde! Håper dere fikk svar på det dere lurte på :) Noen du skulle ønske du var mer med? 
Selv om jeg og Andreas ofte er sammen, så skulle jeg ønske vi hadde enda mer tid sammen! Syns det er så utrolig koselig. Jeg har også mange veninner jeg skulle ønske jeg hadde mye mer tid med. 

Kan du legge ut videoblogg med vennene dine/kjæresten? Jeg har allerede noen, hvis dere søker meg opp på youtube finner dere de. Kanskje jeg lager fler hvis dere kommer med forslag til hva de skal handle om! HER er en jeg og kjæresten har feks, men den er gammel hehe:) 


Hvor redigerer du bildene dine? Bildene på bloggen redigerer jeg i photoshop, og collager osv redigerer jeg i picasa og picmonkey. Til instagram bildene bruker jeg afterlight og VSCOcam.

Hvor får du inspirasjon til å blogge?
Over alt! f.eks andre blogger, weheartit osv.

Hvor lenge har du blogget?
Siden mai 2012

Er du mye med vennene dine?
Så ofte jeg kan! 
Om du kunne forandret på en ting nå, hva ville det vært? hmm.. vanskelig. Hvis jeg må velge en ting så ville jeg forandret på kostholdet! 

Trives du på skolen din?
Ja, veldig! 

Trener du mye?
Trente fotball 2 ganger i uka + kamp, men siste seriekamp er over og jeg har vurdert å slutte på fotball, så jeg skal kanskje begynne på spenst og da kommer jeg til å få til å trene 2-4 ganger i uka.

Hvor gammel er du? 15

Hvilken skole går du på? Runni Ungdomsskole 

Favoritt mat/drikke/kroppsdel?  Har ingen favoritter blandt de, men hvis jeg måtte velge så, Taco, pepsimax og er ganske fornøyd med smilet/tennene etter jeg fikk av reguleringen. 


Hvor ofte dusjer du?
Når det trengs 

Favoritt tv-serie?
Ser på tonnevis av serier, men atm er det Keeping up with the kardashians<3<3<3 

Favorittsang atm?
Don't be gone too long, Chris Brown eller Big girls cry-sia
Utplassering

Hei, hvaskjer med dårlig oppdatering fra meg? hallo, jeg må skjerpe meg. Det er sånn at jeg har verdens lengste hverdager, og det å få presset inn ett blogginlegg når jeg er hjemme når det allerede er mørkt går veldig dårlig med tanke på at lys nesten er det viktigste man trenger for å få bra bilder. Jeg liker mye bedre å poste outffit bilder osv, enn å bare blogge om hverdagen, så ting er litt vanskelig, men. 
Denne uken (man-ons) har vi utplassering og jeg er på jessheim å har musikk, dans og drama! Det er ikke noe jeg kommer til å søke som førstevalg, men det er gøy å være med på fordet da! Litt anderledes enn vanlig skoleuke for oss, og det er litt deilig.


Siden vi hadde en hel time pause i dag, dro vi innom senteret siden det ligger rett ved. Ingvild til venstre
 

 
London bildedryssJeg og mamma hadde virkelig en fantastisk tur til London, som jeg saver allerede! Vi koste oss kjempe masse og vi gjorde masse fine ting, som skapte veldig mange minner. Håper virkelig å få dra til london igjen snart, og spessielt hvor shoppingens skyld, hehe :) 

Hva syns dere om bildene? 
B-day
I går var det Julie som feiret bursdagen sin, og vi hadde virkelig en kjempe bra kveld! Det er alle de beste jentene samlet og vi hadde det utrolig gøy.  Det  var en kjempe bra start på ferien i allefall! 
Last night<3<3
Blogg arkiv, 2012-2014


2012- hmm haha, det var dette året jeg startet med blogging, men kun fra etter den perioden jeg fikk speilreflekskamera, bildene i starten på året i 2012 er forferdelige haha! hvis dere vil se det så ligger det i arkivet på siden av bloggen, men valgte å ikke ta de med. Her hadde jeg altså regulering og null sminke og redigerte ikke bildene, haha! 


2013- Begynner å bli bedre bilder, men redigeringen er på nybegynner nivå.. Det var i mai dette året jeg tok av reguleringen, så her er noen bilder med og uten den. Var ikke så mye antrekksbilder, eller slikt, men la alltid ut bilder hvis jeg hadde vært ett sted eller med noen. 


2014- Her er altså bildene fra i år frem til nå. Man ser forbedringer både i bildekvalitet, redigering og litt mer spennende bilder(?) jeg vet ikke. Uansett her har jeg også hatt brunt hår, men på bildet som er til høyre på raden i midten begynte fargen å bli utslitt og stygg, så jeg farget håret til blondt igjen (nederste bildet i midten) Blir spennende å se hvordan bloggen forandrer seg til neste år! 

Var kjempe gøy å se gjennom arkivet på bloggen, siden det var så mye morsomme bilder, og gøy å se hvordan bloggingen og bildene har forandret seg siden jeg begynte. Var også mange morsomme bilder jeg tok med venner som jeg helt hadde glemt at jeg hadde. Bloggen blir omtrent som en åpen dagbok, som er fin å se tilbake på! 
Samsara 2015

  Kusinen min skal være russ i buss med 24 andre jenter fra  Rosenvilde med innslag fra Sandvika, Dønski, Stabekk og Valler i sitt første liv i gjenfødelsessyklusen SAMSARA!  Jeg tenkte å tipse dere om de 2 kjempe bra sangene de har kommet ut med i sammarbeid med B-man og Næsty-G ,Martin Tungevaag, Russedress, Mx2, Høvik Hørsel, Render Vikings og Pimp Lotion! Det er verdt å ta seg tid til å høre begge to. - Samsara lenge leve!! 

Lik gjerne facebook siden dems - HER  
fint ved fjorden, Sandefjord


Etter skolen i går dro jeg og Birgitte til Sandefjord hvor Birgitte har hytte ved sjøen! Det er kjempe fint der og vi koste oss med taco og film i går kveld. I dag så vi to filmer til før vi dro på shopping i sentrum, der vi handlet et par ting før vi dro hjemover! Nå er det -skal vi danse på skjermen. Ha en fin lørdag
dagens antrekk bilder
Hei! Denne uken har virkelig vært stressende og planene fortsetter! I dag når jeg kom hjem fra skolen gikk jeg en tur med hunden Mille, en time(!!) Når jeg kom inn døra var jeg kjempe utslitt, men var snill å hjalp lillesøster med engelskleksa. Så gikk jeg ut og tok bilder til bloggen mens de andre pakket bilen for å dra på ett opplegg med klassen til Martine, så jeg ble etterlatt alene her, så jeg lagde meg grøt til middag som jeg spiste samtidig som jeg redigerte bildene til dere! Nå mens jeg blogger er det bare en halvtime til fotballtreingen starter og etter det kommer Andreas til meg for å overnatte!

Rett etter skolen i morgen skal jeg bli med på hytta til Birgitte i Sandefjord hvor jeg skal sove en natt, så jeg kommer hjem på lørdag! Da skal jeg love at jeg har tatt masse bilder til bloggen som jeg skal legge ut når jeg er hjemme igjen. 
Pretty little liarsHei, ble kjempe sent inlegg på meg i dag, men rett etter skolen ble jeg Ida og Guro med Alexandra hjem for å spise taco og se på den nye episoden av prettt little liars! Alle sammen følger med på det, og siden det kommer ny episode hver uke, passer det fint at vi kan samles for å se på det! Vi hadde det kjempe koselig og etterpå er det alltid mye å snakke om!  Rakk nettopp å komme hjem å hoppe i dusjen så jeg rakk å skrive ett lite inlegg til dere før jeg legger meg! god natt<3
yesterday´s

sunday kind of love

Heihei, og god søndag! Andreas dro tidlig i dag og de andre i familien er ute på skogtur, så jeg nyter huset alene og bare slapper av i soffaen å ser serier. Søndager er for meg muligheten til å bare slappe helt av og ta det med ro så jeg kan starte skolen helt våken og klar. Valgte å verken sminke meg eller ta på fine klær på bildene i dag siden jeg ikke skal ut, men fikk tatt noen bilder og oppdatert dere litt! Nå skal keeping up with the kardashians settes på play, så vi blogges! Ha en fin søndag 

pysj shorts-hard rock kafe munchen//hettegenser-hollister
TusenfrydHeihei! I dag har jeg vært med familien min på tusenfryd, som var kjempekoselig. Så tøffe som vi er så tar alle sammen alle karusellene, så det blir ganske gøy å være der. Vi var ganske helldige med været itilegg til at det var veldig korte køer på grunn av lite folk, så vi rakk å ta mange karuseller før vi måtte hjem. I kveld er Andreas her for å sove over så vi skal kose oss med film og bare slappe av <3 Ha en fin lørdagskveld allesammen
its friday baby
todaysDagens news: har nemlig tatt piercing i øret! Den nederste hadde jeg fra før av, men den øverste er ny i dag. Helldigvis var det virkelig ikke vondt i det hele tatt og tok meg bare 2sek. Var en spontan avgjørelse jeg tok når jeg satt på skolen i dag, så jeg ba pappa dra innom å bestille en time som jeg dro på etter skolen, så var ganske greit fort og enkelt gjort. Her er dagens antrekk:
tilbake til hverdagen

hei, har hatt ett utrolig langt fravær (igjen), men på grunn av feiren og alt som har skjedd har ikke bloggen vært første prioritet, selv om det veldig gjerne var veldig mye jeg skulle blogget om i sommer. Uansett har jeg masse bilder som jeg bare satte sammen i en collage, men en liten oppsumering av slutten av feiren! Forresten har jeg tenkt å skjerpe meg mye mer med bloggingen fremover, og jeg har mange ider såbare forsett å følg med:)

 
Marc by Marc Jacobs klokke


CopenhagenI dag kom vi hjem fra en kjempe fin familietur med knallvær og kosi københavn, og på danskenbåten som vi kaller den! I dag har det også vært superdeilig vær hjemme og når vi kom hjem dro vi til bestemor og bestefar for å hente en overlykkelig liten hund som var superglad for å se oss igjen<3 Vi fikk lunsj der før vi dro hjem og Andreas kom til meg, som alltid er så koselig når vi har vært en liten stund fra hverandre! Resten av uka skal jeg bare være hjemme å være med venner og slappe av, og i morgen skal jeg dra å hente den nye klokka mi! wii gleder meg :D 
bilder fra turenHei! Litt utover dagen i dag kom vi hjem igjen fra stavern, og med en gang jeg kom hjem kom Andreas til meg, og det var utrolig koselig å se han igjen! I morgen tidlig pakker vi kofferten på nytt for å dra på danskebåten til København hvor vi blir borte i 2 døgn. Derfor blir det en kjempe sen oppdatering fra meg i kveld, for det blir nok dårlig tid til det i morgen tidlig. I nuet sitter jeg og Andreas å ser en litt ekkel skrekkfilm, som jeg nesten burde følge litt med på, så dere får oppdtaering fra båten når det blir litt bilder derfra osv! 
bildedryss fra i dagHei, siden Thea tok med macen sin hit, kom vi på at vi kan dele 3G med den, så jeg kunne blogge et lite inlegg i dag! Det bruker veldig mye mb så det ble ikke så veldig mange bilder, og jeg fikk heller ikke redigert alle sammen, og som dere ser er det døds stygg kvalitet, men vi overlever ;D I dag har vi gått en lang tur, med is-pause, spilt mini golf og vært ute å badet, og vannet var iiiis kaldt, haha så det tok ikke lang tid før vi gikk hjem igjen. Nå skal vi bare slappe av og snart spise, før vi ser på film i kveld, osv. 
Været i dag? Eh

I dag startet det med vi sto å så på de voksne fikse en boring de skulle ha ned i vannet på plassen der den nye båten til tante og onkel skulle stå! I morgen kommer båten så da skal vi ut å kjøre! Været i dag har ikke akkurat gått ann å gjøre så mye i, så vi har for det meste vært inne og spilt kort osv. Mamma og tante kom fra jobb i dag så når de kom lagde vi taco og koste oss alle sammen, så nå er alle sammen samlet, og i kveld blir det film og kos
Stavern er idyll

Hei, i dag kom vi til stavern, på hytta til onkel og tante! Vi har det allerede kjempe koselig her og, helldigvis er det mulighet for å blogge fra telefonen, så det blir litt oppdateringer underveis. Uansett har jeg fått Maria til å oppdatere litt for meg i helgen, så bloggen ikke bare blir full av mobilbilder:) nå skal vi bare slappe av og fylle tiden med hyttestandar!
Jeg vil lese din blogg!Dagens antrekk er vel sånn jeg bare slang over bikinien, for å ikke blotte meg for mye på bloggen enda haha, men ellers er det knallvær i dag, og det er så herlig :D Uansett har jeg ikke så mye å gjøre før jeg skal begynne å pakke i kveld, så sleng gjerne med bloggadressen din i kommentarfeltet så tar jeg meg en tur innom.
July

 vi går ut døra også begynner det å regne, haha. Det var bare å ta med seg en paraply, så ble det kule bilder alikevell, men heldigvis varte det bare i 5 min ellernoe. I dag hadde jeg ingen planer, så da var det like greit å prioritere bloggen, enn å ligge å sove. Synd, det ikke er sol, eller så hadde jeg ikke hatt noe i mot å ligge å sole meg, men siden det ikke er det får jeg bare slappe av inne, resten av dagen. Kjenner jeg gleder meg til å komme meg ut av huset på en liten ferie straks! snakkes

 
phone latelyHei allesammen! Begynner å bli noen uker siden jeg har blogga, og det er veldig dårlig gjort av meg, unnskyld! Som dere ser over har det skjedd ting hele tiden, og jeg har vært så sliten etter alt, og hverdagene har rett og slett bare gått til venner masse gøy! I dag kom jeg hjem fra en lang cuphelg i Skovde i sverige, som var kjempe koselig, men veldig mye regn, desverre! Uken blir travel fremover, men jeg savnet bloggingen, så jeg måtte nesten bare logge meg inn å skrive et lite inlegg! Siden jeg har mye på timeplanen blir det mye å blogge om og jeg skal prøve å blogge litt fra telefonen også, hvis jeg får til det. Jeg skal være hjemme i 3 dager nå, før vi tar turen til stavern på hytta til tante og onkel. Der skal vi være helt til mandag, og så ta turen videre til københavn på tirsdag, så det blir kos. Vi snakkes <3
De siste dagene i bilder
Hei, over ser dere grunnen til mitt lille lange fravær! Utrolig mye har skjedd i slutten av uka, og jeg har så vidt vært hjemme i nærheten av macen. Bangerz konsert med Miley Cyrus, hilste på babyen som Andreas ble onkel til, feiret bursdagen til Birgitte, Årnesdagene med tivoli og Ruinespillet sammen med Julie, og jeg har også vært litt med Andreas. Har hatt det så utrolig bra, og dagene er ekstra fine når det bare er sol! snart skal jeg dra til konfirmasjonen til Ane, som er det siste jeg gjør den uken her. Føler jeg aldri får tid til å slappe av, men jeg får nyte den lille stunden jeg har nå.
Late uppdate

heihei, ble en liten sen oppdatering i dag, på grunn av liten tid etter skolen og fotballtrening osv, men jeg ville bare titte innom. I morgen er det også Miley Cyrus konsert og jeg gleder meg så sykt mye, at det går ikke ann! Dere kommer mest sansynlig til å høre fra meg om et par dager! 
prepare for summerHeihei, i dag er det mandag igjen og vi hadde siste mat og helse prøve og fikk standpunktkarrakteren i faget i dag, og jeg ble egentlig helt greit fornøyd. Til uka er det egentlig ganske mye som skjer, blandt annet Miley Cyrus konsert på onsdag, sammen med Julie, og Årnes-dager (tivoli osv) pluss minus andre ting fra torsdag til lørdag og konfirmasjonen til Ane på søndag. Så om det blir mye tid til bloggen vet jeg ikke, men jeg skal prøve så godt jeg kan. 
Hjemme

Hei! Jeg er nå hjemme etter en kjempe koselig helg med familien til Andreas. Fra fredag til lørdag sov jeg hjemme hos Andreas, med jentene siden guttene da allerede hadde dratt inn til der de skulle telte i skogen. På lørdagen dro vi innover for å møte guttene der de campa, og på kvelden dro vi damene til huset til besteforeldrene for å sove der til i dag. Når vi våknet i dag dro vi på frokost før vi reiste innover på den nye hytten dems, og guttene kom dit etterhvert. Jeg har hatt det kjempe koselig og blitt litt bedre kjent med mange fra familien til Andreas, så det var veldig hyggelig. Nå har jeg slått meg til ro hjemme og skal starte å se den nye sesongen på 24, som begynner i dag. 

 

Forresten vil jeg si tusen takk til Julie, som oppdaterte bloggen når jeg ikke var hjemme i går :) 
Gjesteinnlegg

Heiaa! Siden Ida-Amalie er på hytta med noen i familien til Andreas så skulle jeg lage ett innlegg for henne, og siden det er så lenge siden jeg har blogget selv så vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal skrive, Så da samlet jeg sammen noen av de bildene jeg liker på weheartit, og lagde noen (colasjer(?)). Håper dere liker de! -Julieadd pink


Hallo! Det er så varmt i dag, og det har vært ganske varmt de siste dagene, og håper det holder seg ut helgen, siden denne helgen skal jeg være med Andreas og familien hans på hytta, mens vi jentene sover inne, sover guttene ute i telt. De siste timene på skolen i dag gikk vi ned til Årnes for å se Tour de Norge, og det var veldig stemning! Jeg og Andreas gikk hjem før løpet starta da, men vi var der ganske lenge sammen med de andre og fikk gratis ting i bodene der osv, haha :) Ha en fin helg! 
Feirer 1år med kjæresten

 

Hei! Som sagt kom blogginlegget i dag litt seint, med tanke på at vi kom hjem seint, men jeg hjemme nå, og jeg og Andreas hadde det kjempe koselig i Oslo i dag! Det at vi nå har vært sammen ett år er så utrolig, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd, så det at jeg fikk feiret denne dagen med han, kunne ikke blitt bedre<3
Vi har som dere ser vært litt over alt, og ikke bar at vi hadde det veldig koselig, men vi var også kjempe helldige med været og (helldigvis) rotet vi oss ikke bort, haha.. Andreas var også gentleman å spanderte maten på meg<3 Tusen takk for i dag, Andreas! Jeg elsker deg 
Summerlovi'n


I skrivende stund sitter jeg på skolen ute i solveggen og siden det er så mange løvetann ute nå, lagde Andreas en blomsterkrans til meg, og den ble såå fin, så jeg og Julie tok bare noen bilder av det. Siste timen på skolen nå er det fritime så jeg bare bruker den på å skrive et sjapt inlegg til dere før jeg og Andreas drat til Oslo etter skolen! 

<3
antrekk

 

Hei på dere! I dag har vi vært innom blomsterbutikken til tante for å ordne blomster til konfirmasjonen. Etter mye tenking og forsøk på å finne de beste blomstene til å lage et fint bord, kom vi frem til noe, så jeg gleder meg til å se hvordan vi får til resultatet. I morgen skal jeg til Oslo med Andreas, fordi vi har 1års jubeleum, og det kommer til å bli kjempe koselig, men jeg kommer også til å blogge seint, men jeg skal prøve å få til å få tatt noen bilder. 


The other woman

Etter skolen i dag, dro jeg og bestemor til hun som syr bunaden min, for å fikse litt på den, siden den var litt for stor, etter det dro jeg til tannlegen, og det må være den tannlegetimen jeg har vært mest fornøyd med, grunnet den sykt koselige og snille tannlegen jeg hadde! I kveld skal jeg og Julie se "the other woman" på kino, og jeg har gledet meg til å se den helt siden den kom ut, så det var på tidet å se den i dag, siden det er siste dag de sender den på kino.. Tok egentlig 97 bilder ista, men ble selvfølgelig ikke fornøyd med mer enn ett, men dette var bare en liten rask oppdatering, så vi blogges! 
hello Monday


Hei dere! Etter skolen i dag var Andreas med meg hjem en tur, og senere på kvelden dro jeg på fotballkamp. Jeg har hatt et bittelite fravær fra fotballen i det siste på grunn av litt dårlig form og andre grunner, men i dag kom jeg tilbake. I morgen skal jeg og mamma dra å fikse blomster til konfirmasjonen min, og kanskje prøve bunaden på nytt, siden den var litt for stor. Har fått en liten challenge av lillesøstra mi så jeg er nødt til å blogge hver dag i 3 uker for å få premie, så det skal jeg såklart klare, så det er bare å følge med hver dag fremover siden det kommer til å bli masse oppdateringer!
Today'såå så herlig det er å  finne frem en skål med jordbær og blåbær, og bare slappe av i sola, etter den lange dagen som var i går. Jeg hadde det forresten veldig koselig, med venner og familie. Resten av dagen skla jeg bare slappe av og ta det helt med ro før det er ny uke med mye som skal gjøres med forbredelser til konfirmasjon, fotball, skole osv. 


<33
i bunadsveska

 

Med anledning 17.mai trenger man ikke ha med seg så mye mer enn nødvendig, men selvfølgelig er det noen småting som er must i veska fordet! Dessverre, skal jeg ikke bruke bunaden min i morgen, siden jeg ikke "får" bunaden før konfirmasjonen, men på bildet over er veska som hører til, og det er det jeg hadde tatt med meg i den, men jeg kommer nok til å buke en annen veske. 

Solbriller (hvis det blir sol såklart), leppomade, telefon, ørepropper, parfyme. Kommer også til å ta med penger. I morgen blir en lang dag, så gnagsårplaster og andre små nødvendigheter skal jeg ikke se bort i fra at jeg tar med! Håper alle koser seg kjempe masse imorgen.  skrivebordsbakgrunnHei, er nå tilbake etter en ukes pause! Har vært litt andre ting å tenke på i det siste, og det har ikke helt fristet å ta frem kameraet og sminke meg opp for bloggen, men nå er det også snart 17.mai og det blir sikkert litt bilder osv denne helgen, også skal jeg komme opp med mer blogging neste uke! I dag lagde jeg meg ny skrivebordsbakgrunn på macen fordi jeg begynte å bli litt lei den gamle, og det er rett og slett bare bilder fra weheartit satt sammen i collage på picasa. Lagde også en til Ida, siden hun ville ha en, så hun valgte ut noen bilder hun ville ha hva syns dere?
Julie's konfirmasjonI dag var det kjære Julie som skulle konfimeres og jeg og vi andre veninnene som ble invitert hadde det kjempe koselig. Det var kjempe god mat og nydelige kaker, og Julie fikk veldig mye fint og hun var veldig fornøyd når dagen var over! 


Siden jeg skal konfirmere meg i kirken, er fortsatt ikke konfirmasjonsmøtene for meg over.  I morgen skal jeg og de andre konfirmantene hjelpe til i en dåp og ha samtalegudstjeneste, så vi må tidlig opp i morgen. Forresten kjøpte jeg meg litt nye ting i går så jeg kommer enten til å lage innkjøpsvideo eller vanlig innlegg som kommer som ikke så lenge. 
oh happy dayDet er så lenge siden jeg har vært med Ane bare vi to, og det har vært en såå koselig dag med mye latter og masse å prate om! Etterhvert kom Marcus en liten tur innom før han drar til Chicago, så han tok et par bilder av oss på slutten der:) Skal sove over her i natt og nå ser vi på film og slapper av. Satser på at vi har slukt i oss noe brunfarge i dag for det var så fint vær og det er så herlig:D 
hjemme igjen

Åå, hei! Nå er jeg hjemme igjen, og dere aner ikke hvor deilig det er med ordentlig internett?! Uansett har det vært kjempe koselig å være på hytta til Birgitte, og jeg gleder meg allerede til sommeren for da har hun sagt at jeg skal få bli med igjen. Det blir da den 3.sommeren jeg er der. Så surrete som jeg er klarte jeg å gå på feil spor når jeg skulle bytte tog i oslo i dag, så jeg måtte ta flytoget til gardemoen å bli henta der, men den feilen skal jeg love at jeg aldri kommer til å gjøre igjen, mest sansynlig. Her er noen bilder fra da jeg var der.


Det er bare bilder fra i dag på grunn av at det var eneste dagen med sol. Vi i går var det regn hele dagen så da bruke vi mesteparten av tiden på film, monopol og kortspill, som alltid er like koselig selv om jeg ikke vant noe som helst. 

Det her var faktisk første starbucksen jeg har smakt og siden jeg dro hele veien alene + mye venting så kjøpte jeg meg en, og jeg jeg syns den var velig god, så kommer nok til å bestille den hver gang jeg får sjansen... hehe. God Påske <3

Design laget av Julie Viktoria
hits