Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

ting dere kanskje ikke visste om meg

♥ Jeg er verdensmester i å utsette ting spessielt når det kommer til skolearbeid, hehe. Andre ting jeg gjerne også utsetter så lenge jeg kan er rydding og andre ting som rett og slett ikke er så gøy 

♥ Jeg elsker oppussing. Ikke at jeg noen gang har gjort det, men det eneste jeg følger med på når jeg ser på tv er programmer som handler om å pusse opp hus, og det ser så gøy ut! Bare det å gjøre et stygt hus om til et helt nytt og fint et og så det å kunne leke med design og interiør er virkelig drømmen å holde på med i fremtiden. 

♥ Jeg sykkler til skolen selv om jeg har muligheten til å bli kjørt. Rett og slett fordi jeg vil hjem etter skolen så fort som mulig, det er så kjedelig å gå! Det er også bra trening, så tar det som et pluss også. 

♥ Jeg er lei av facebook, men må alikevell sjekke det fler ganger om dagen! Feeden min består 98% av ting jeg ikke kunne brydd meg mindre om, og det er så slitsomt! Derfor har jeg satt igang å unfollowe alle vennene mine som legger ut eller deler noe tull, så jeg slipper å se noe mer. Mesteparten er jo folk jeg aldri snakker med eller har noe interesse av å følge med på. Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap. Jeg har så klart kvelder hvor jeg blir helt rastløs og bare måå gjøre noe, men jeg har ikke problemer med å ta en meg-kveld i helgesvingen bare for å slappe av i sengen å se på serier å spise godis.  

♥ Jeg vil flytte ut så fort som mulig, men jeg vil samtidig bo hjemme så jeg slipper å betale alt mulig av utgifter, mat osv.. 

♥ Siden jeg fyller 18 neste år, har jeg allerede avtalt å dra til utlandet med alt for mange, er så reisesjuk at jeg får maur i rumpa. 

♥ Jeg er veldig mye på mobilen min! Det er ikke noe problem for noen å få tak i meg, for den er klistret til hånden min til en hver tid. Sad but true... 

♥ Jeg elsker å være spontan! Selv om jeg liker å ha lang tid til å planlegge ting ned til minste detatj, er det ingenting som er morsommere enn å bare plutselig dra et sted eller å finne på noe helt ute av det blå! Da slipper man å gå i fler dager å glede seg å vente på at den tingen du har avtalt skal skje også. <3 Ida-Amalie 

hits