Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Uken som gikk...

Kanskje litt i seineste laget at jeg begynner å blogge om forrige uke, men bedre sent enn aldri! Uken som gikk skjedde det ikke så utrolig mye med tanke på at jeg er på skolen hver dag, og ikke så mye mer enn det, menmen here we goo. 


 

Ukens opptur Må nok være gymtimen forrige torsdag, haha.. Tro det eller ei, men jeg syns det er så utrolig gøy med volleyball, og siden jeg og gruppa mi var litt useriøse endte det opp med tidenes latterkrampe. Sånne øyeblikk setter jeg pris på i hverdagen ass, :pppp 

Ukens Nedtur På mandagen klarte selvfølgelig klumsete meg å falle av stolen på skolen, så jeg slo halebeinet så hard at jeg omtrent ikke greide å gå. Er heldigvis mye bedre nå, men har fortsatt vondt, haha huff, da gikk jeg virkelig rundt å så ut som jeg hadde driti på meg. 

Ukens tanke er noe jeg har tenkt så mye på i løpet av uken. Vi hadde en oppgave på skolen om å lese forskjellige tekster, og en av de omhandlet æresdrap. Jeg kjenner jeg blir så utrolig lei meg og frustrert når jeg tenker på alt det vonde som skjer andre steder i verden. Jeg har virkelig ofret tankene mine til alle kvinner som blir utsatt for dette. Kjenner jeg kunne laget en debatt, noe jeg ikke tør, men hadde hatt så utrolig mye å si om det, så kanskje en dag.Ukens cravings må være is! Hart vært tilbud på is i alle butikkene omtrent, og jeg har gått å tenkt på is hele tiden! Spessielt når sola titter frem, for da får jeg så sommerfølelse! 

Ukens sang blir litt vanskelig å velge, for jeg har ikke hørt så mye på musikk denne uken, men jeg liker veldig godt -Breathe av Seeb. Ellers går det veldig mye i russesanger for tiden. 

Ukens film er vel Kautokeinoopprøret siden det er den eneste filmen jeg har sett denne uken, vi så den på skolen, og jeg syns egentlig ikke den var noe særlig bra heller, dessverre. Smak og behag. 

Ukens favorittantrekk er vel dette .. tok bare antrekksbilder to ganger forrige uke, så da likte jeg dette best. 

Ukens innkjøp: Bestilte to kjoler på nelly, som jeg kan vise til dere senere. 

Ukens flause er helt klart når jeg falt av stolen på skolen. Pang sa det så lå jeg der. Alle i klassen snudde seg og mange begynte å le :(((, men til mitt forsvar var det ikke min feil at jeg falt så hmm ja, uansett skikkelig pinlig de to sekundene jeg lå der under pulten bak meg å syntes synd på meg selv. Håper det aldri skjer igjen for å si det sånn. Mange trodde sikkert jeg var dum å vippa på stolen, men det var jeg jo ikke da. 


I morgen har jeg bursdag så gleder meg masse! Vi slutter på skolen 11.20 og vi har engelsk-fagdag og det eneste vi skal gjøre er å lære oss en dans, så det blir gøøy! Må dessverre jobbe litt med en matteinnlevering etter skolen, men på kvelden skal jeg og Andreas en tur på jessheim for å spise litt og gjøre noen andre ærender. 

<3 Ida-Amalie 

hits