Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

TING Å GJØRE PÅ EN SØNDAG

Om det er søndag, og man ikke har noe å gjøre er det egentlig veldig mye å gjøre. Her kommer jeg med noen tips til masse forskjellige ting du kan utnytte tiden du har på en søndag til å gjøre! 


 

Vask sminkekoster. Om man ikke har vasket sminkekostene sine på en stund er det kanskje på tide? De trenger å vaskes, og det er så lett som å vaske de litt med shampo og balsam. Man trenger ikke en dyr brush-cleaner for å vaske de:) 

Se på en serie. Hvis man har hatt en veldig stressende uke med mye å gjøre er det bare deilig å legge seg i senga med noe digg å spise og en god serie eller en film for den sags skyld. Rett og slett lad opp til en ny uke! 

Rydd i klesskapet. Det er helt sikkert veldig mye du har i skapet ditt, som du aldri bruker eller som er for lite. Kanskje det er veldig rotete der, og omtrent alle klærne du har er fulle av skrukker? Sånn er det litt hos meg, og jeg må virkelig snart ta en dag hvor jeg bare tar alt ut, og kun henger inn igjen det jeg skal bruke. Kommer også til å stryke alle de skrukkete klærne. 

Stell deg selv. Med andre ord ta en skikkelig deg-dag, hvor du f.eks kan fikse negler, barbere deg, ta hårkur, ansiktsmaske, nappe bryn, osv. Det er så deilig å ta kvelden å våkne opp til skolen helt fresh og fin. 

Slett bilder. Er du sånn som meg som har over 5000 bilder på telefonen og over 20 000 bilder på macen? Om du er det, er søndag en flott dag å sette seg ned å slette alt av bilder som du virkelig ikke skjønner hvorfor du har. Jeg setter av tid til å slette bilder hver gang jeg ikke har noe annet å gjøre. Det tar jo bare plass, og er mye hyggeligere om kameralrullen er et sted man kan bla tilbake i å se på minner og morsomme ting man har gjort i det sitste.

Lag noe godt. Dagen jeg er mest godterisjuk er søndager. Da kjeder jeg meg alltid og det eneste jeg klarer å tenke på da, er mat. I dag lagde mamma vaffler og hele familien koste seg med det, og det trenger ikke være vanskeligere enn det. Om man ikke er så glad i vaffler kan man jo uansett lage hva som helst, og man har jo hele dagen til rådighet om man vil. Planlegg antrekk for hele uken. Så slipper du å stå en halvtime foran skapet hver morgen å lure på hva du skal ha på deg. Det er så smart, og det du kan gjøre er å sette sammen 5 antrekk, så tar du det på deg og tar bildet av de. Da kan du gå inn på telefonen hver morgen å sjekke hva det var du skulle ha på deg den dagen. Da sparer du masse tid på morningen, som du kan bruke til å lage en god frokost eller sove litt lenger:) 

Ta en joggetur. Vet ikke hvor mange som er så fan av å jogge. Personlig er jeg ikke det, men det frister faktisk noen ganger. Om det er fint vær kan du ta med den en veninne eller hunden din på en koselig gå eller joggetur. Da er det deilig å komme hjem igjen å slappe av etter en dusj f.eks. 

<3 Ida-Amalie 

hits