Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Cozy friday


 

Heii, i dag er det endelig fredag! Ble så glad når læreren kom inn i fransken i dag og sa at vi skulle lage canadiske pannekaker med sirup og smør. Hele timen gikk egentlig bare bort til kos, og de var gode også! Fikk lyst til å lage min egen variant, med sjokolade og jordbær, så kan legge ut oppskrift hvis jeg gjør det en dag! Veldig fin avsluttning på skole-dagen.

 

På fredager er vi også så helldige at vi slutter 11.20, så jeg og Guro tok oss en tur ned til Spenst etter skolen for å trene litt. Når vi var på vei ut ser vi at det pøsregner. Vi bare løper til nærmeste butikk å kjøper oss is på halv pris, mens vi sitter inne på butikken å spiser den til den slutter å regne, så vi kunne gå hjem, haha! 


 
 

I kveld skal jeg på en koselig grill-kveld med Andreas sin familie så jeg er snart klar til å dra til toget. I morgen gleder jeg meg veldig, fordi da skal jeg bytte design og ta bilder til ny header. Har funnet et design som jeg liker veldig godt, så skal sette inn det å endre på det, så det blir mer personlig. Så i morgen blir det bare å følge med :-) Vet ikke hvor lang til det kommer til å ta enda, men skal prøve å gjøre det så fort jeg kan! 

 

<3Ida-Amalie

hits