Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Uken som gikk...

I dag er det mandag og ny uke, og i den sammenheng tenkte jeg å skrive en liten oppsummering om uken som gikk. Ikke at det skjedde utrolig mye spennende forrige uke, men jeg skal få skrapet sammen noe! 

 


 

Ukens høydepunkt må være Osloturen med jentene! det var både koselig og morsomt! Vi gjør som sagt sjeldent noe sammen alle sammen, så det var på tide! Et annet lite høydepunkt var at jeg fikk kommet godt i gang med bloggen. Leserantallet stiger, og det er jeg veldig glad for, så tusen takk til dere som titter innom! Det betyr mye<3

 

Ukens instagram-profil @alexisren, trenger jeg å si noe?! Hun og kjæresten @jayalavarrez er GOALS af. Sykeste!!

 

Ukens låt er helt klart, Famous av Kanye West. Hva skal jeg si? kjærlighet ved første lytt?? haha uansett, fineste sangen som har gått på repeat hele uka. Blir nok aldri lei. Skal ærlig inrømme selv om jeg er number 1 Kardashian fan, at jeg ikke er særlig fan av Kanye sine sanger, men denne traff rett i hjerterota om jeg kan si det sånn. 

 

Ukens mest leste inlegg var faktisk inlegget jeg la ut om treningsøvelser! Virker som mange liker å lese om det, så da frister det å lage fler treningsinlegg også! Kom gjerne med tips også!  

Ukens cravings er alltid er! sjokolade.. skjønner ikke hvorfor jeg alltid har så lyst på sjokolade, men det er jo bare så sinnsykt godt,  kanskje ikke så rart jeg har lyst på det hele tiden! Og nå fikk jeg vann i munnen ja... gjett hvem som fikk lyst på sjokolade!! 

 

Ukens bilde var ikke vanskelig å velge ut. Lille snuppa mi er jo såå god. Kan ikke beskrive hvor glad jeg er i hun! 


 

og til slutt, ukens nedtur.. som jeg faktisk måtte gruble litt på fordi jeg ikke kom på noe spessielt dumt, men så kom jeg på at det har jo vært mye regn, pluss at jeg hadde prøveeksamen i fransk på fredag, som virkelig ikke gikk bra, :/// jaja. 

 

hits