Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Søndagstips; serier

Med tanke på at det er søndag i dag, og mange av dere ligger i sengen å ser på en god serie, tenkte jeg det passet perfekt å tipse dere om noen serier som sikkert ikke alle der ute har sett. Er ikke noe poeng i å liste opp alle de kjente og kjære seriene som alle vet om fra før, så skal prøve å anbefale de jeg (håper) ikke alle har hørt om eller sett fra før, og at noen av dere kanskje får dere en ny favoritt serie! Tenkte kanskje det også hadde vært morsomt å komme med forskjellige tips på søndager, siden det er en lat-dag forran macen fra min side.  


24- Er en kjempe spennende actionserie som passer for både gutter og jenter! En hel sesong foregår i løpet av 24 timer og hver episodet er alt som skjer i løpet av en time! Hovedrollen Jack Bauer er en agent som gjør alt han kan for å stoppe skurker og terrorister. I hver sesong er det altså ny handling med nye skurker som må tas i løpet av et døgn! Jeg har ikke sett alle sesongene enda, men jeg og kjæresten min ser noen episoder hver gang vi er sammen. Anbefaler alle som liker å se på en serie som inneholder litt action og spenning! Alle sesongene ligger på netflix, om du vil se den. 


Grey's Anatomy- Tok denne med fordi det er min absolutt favorittserie! Den er både, morsom, spennende, trist og romantisk. En typisk jenteserie, med andre ord. Som kanskje de fleste vet så handler den om noen doktorer som jobber på et sykehus i seattle, og alt som skjer der inne, og i dems privatliv. Det er masse falske men morsome sykdommer folk kommer inn med, og det er utrolig mye drama og spenning som skjer til en hver tid. Med tanke på at det er 12 sesonger, kan det bli litt kjedelig i lengden, men det er virkelig verdt å se uansett, for de som ikke har sett det. Serien finner du på viaplay. 


90210- Enda en jente serie, som jeg så for en god stund tilbake. Husker jeg ikke klarte å vente før jeg fikk sett neste episode fordi jeg likte det så godt. Handler for det meste om en high-school gjeng som bor luksus-liv i beverly hills. Det er den typiske drama, gutter og kjærlighets serien, som vi bare måå elske. Liker også alle skuespillerne utrolig godt, så om du ikke har serien, kan du finne den på amerikansk netflix. 

 

Håper noen av seriene falt i smak! Vil jo også anbefale alle å se gossip girl, kuwtk, the vampire diaries, arrow, white collar, glee, pretty little liars og the carrie diaries, til de som ikke har sett noen av de.  

-Har dere noen forslag til noe annet dere vil jeg skal anbefale eller tipse om til neste søndag? 

 

hits