Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Mine favoritt blogger

Tenkte å lage et innlegg til dere som viser mine favoritt blogger. Det er blogger jeg klikker meg inn på hver dag og som jeg har fulgt med på i mange år. 

http://sofiemote.blogg.no/ : Hun er jo like gammel som meg og har kommet langt opp på topplisten, syns hun er veldig flink til å oppdatere bloggen med både bilder og videoer. Hun har også masse kjempe fine outfits, som jeg får mye av inspirasjonen min fra. 

http://annijor.no/ :Anniken sin blogg har jeg fulgt med på veldig lenge. Rett og slett fordi hun er seg selv hundre prosent, og jeg digger måten hun skriver på og alt av antrekksbilder og videoer er veldig inspirerende og morsomme. Hun skriver også veldig mange personlige inlegg, som er fine å lese, og det at hun tørr å skille seg ut er et stort pluss. 

http://annais.blogg.no/ : Anna sin blogg er den jeg liker aller best å lese. Hun skriver veldig bra, og selv om hun har hatt en kjedelig dag, er det uansett morsomt å lese det hun skriver om den. Liker også veldig godt alle videoene hun poster. 


 

-http://idawulff.blogg.no/ : Om jeg bare kunne valgt en blogg å lese, hadde jeg uten tvil valgt hennes. Hun er utrolig flink til å skrive og jeg sitter å ler for meg selv, etter å ha lest mye av det hun skriver. Skulle ønske jeg oppdaget bloggen hennes tidligere, for var ikke så veldig lenge siden jeg begynte å lese denne, men nå er hun min favoritt! 

http://eirinkristiansen.no/ : Jeg må si Eirin har den fineste bloggen av alle bloggene jeg leser. Hun har et såå elegant design, og alle bildene hun tar er perfekte. Hun har akkurat samme smak som meg, og det er mye av grunnen til at jeg elsker å bla igjennom alle bildene hun legger ut. 

http://l0ve.blogg.no/ : Erica sin blogg, er den bloggen jeg har fulgt med på aller lengst. Har alltid vært så sykt missunnelig på det utrolig lange håret hennes, (haha.) Uansett har hun alltid vært flink til å oppdatere, og jeg syns hun har utrolig fin stil, og hun er inspo-goals, spør du meg! 

Er også ganske mange blogger jeg kan finne på å titte innom i løpet av en dag, men ville bare vise dere de jeg leser fast. Om dere har en favoritt blogg, vil jeg gjerne høre hvem det er! Leser dere noen av disse bloggene? Hva syns dere om sånne innlegg? 

 

 

hits