Ida-Amalie - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Blogg arkiv, 2012-2014


2012- hmm haha, det var dette året jeg startet med blogging, men kun fra etter den perioden jeg fikk speilreflekskamera, bildene i starten på året i 2012 er forferdelige haha! hvis dere vil se det så ligger det i arkivet på siden av bloggen, men valgte å ikke ta de med. Her hadde jeg altså regulering og null sminke og redigerte ikke bildene, haha! 


2013- Begynner å bli bedre bilder, men redigeringen er på nybegynner nivå.. Det var i mai dette året jeg tok av reguleringen, så her er noen bilder med og uten den. Var ikke så mye antrekksbilder, eller slikt, men la alltid ut bilder hvis jeg hadde vært ett sted eller med noen. 


2014- Her er altså bildene fra i år frem til nå. Man ser forbedringer både i bildekvalitet, redigering og litt mer spennende bilder(?) jeg vet ikke. Uansett her har jeg også hatt brunt hår, men på bildet som er til høyre på raden i midten begynte fargen å bli utslitt og stygg, så jeg farget håret til blondt igjen (nederste bildet i midten) Blir spennende å se hvordan bloggen forandrer seg til neste år! 

Var kjempe gøy å se gjennom arkivet på bloggen, siden det var så mye morsomme bilder, og gøy å se hvordan bloggingen og bildene har forandret seg siden jeg begynte. Var også mange morsomme bilder jeg tok med venner som jeg helt hadde glemt at jeg hadde. Bloggen blir omtrent som en åpen dagbok, som er fin å se tilbake på! 

hits